Fires i mercats de Nadal a Tarragona

Descobreix els 10 mercats de Nadal amb més encant del Camp de Tarragona

Tarraco Center et proposa els 10 mercats i fires típics de l'època que permeten gaudir dels pessebres, els arbres i decorar les llars de Tarragona

Sembla mentida, però ja el tenim aquí un altre cop. Arriba el Nadal al Camp de Tarragona i amb ell, l'estrès anual de fer pessebres, comprar arbres, ornaments i provisions per passar les festes. Les places i els carrers de les viles, conscients d'aquesta necessitat s'omplen de fires, mercats, parades entre els llums i les garlandes de Nadal. Gairebé a totes les localitats hi trobem alguna parada que altra, però en certs municipis els mercats de Santa Llúcia són una celebració tradicional, on s'hi respiren aires màgics, carregats d'il·lusió i encant. 

 

Tarraco Center et proposa els 10 mercats de Nadal amb més encant del Camp de Tarragona, perquè puguis viure i gaudir de l'essència del Nadal, aquestes festes.

10 mercats i fires de Nadal amb encant al Camp de Tarragona

Tradicionalment, les dates de Sant Nicolau i sobretot Santa Llúcia, la primera setmana de desembre, marquen el moment en què s'instal·len fires i parades de figures de pessebre i elements decoratius. Amb els anys s'hi han afegit arbres de Nadal, que s'han popularitzat entre nosaltres, i se n'han retirat molses, vesc i altres elements nadalencs procedents del bosc, que l'ecologisme ha hagut de restringir per l'abús a què es veien sotmesos.


Comentaris