GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Augusta Car presenta el nou Hyundai Tucson Híbrid 48V amb etiqueta ECO

La nova proposta de Hyundai ajuda a reduir notablement les emissions de CO2
El nou Tucson Híbrid 48V és reconegut amb l'etiqueta mediambiental ECO | hyundai.es

 

Hyundai presenta una nova aposta automobilística, el nou Hyundai Tucson Híbrid 48V. El model és una versió millorada de l'antic Tucson, el qual tenia un motor de combustible. La nova aposta presenta un motor que ja coneixem per altres marques, l'híbrid. Aquest combina la combustió tradicional amb un motor elèctric, el qual es carrega a mesura que el cotxe circula amb el primer dels motors esmentats. 

 

La disminució del consum de combustible, juntament amb la reducció d'emissions de CO2 al medi ambient són les dues principals característiques avantatjoses d'aquest nou motor. Així doncs, el nou vehicle ofereix la perfecta combinació perquè motor i medi ambient no es converteixin en enemics. Gràcies a això, el nou Tucson ha rebut l'etiqueta mediambiental ECO. 

 

El sistema 48V és el que permet reduir les emissions de CO2

El sistema 48V, integrat en el nou Hyundai Tucson Híbrid, es diferencia dels vehicles híbrids tradicionals pel fet que no requereix un motor elèctric alternatiu, sinó que es recarrega a mesura que el motor de combustió està en marxa. Aquest fet dota al vehicle amb l'etiqueta mediambiental ECO, la qual permet l'accés al centre de les grans ciutats durant els moments de forta contaminació i a les zones de prioritat residencial; també presenta reduccions o exempcions en el pagament als parquímetres i en l'Impost de Tracció Mecànica; i, per últim, descomptes als peatges.

El vehicle es recarrega a mesura que funciona amb el motor tradicional de combustió  | hyundai.es

 

Augusta Car presenta el programa de finançament Move Smart

No deixis que el pagament del teu nou Tucson Híbrid 48V sigui un problema. La marca presenta el programa Move Smart, el qual permet finançar el vehicle en 47 còmodes quotes mensuals. A més, emporta't cinc anys de garantia sense límit de quilometratge, cinc anys d'assistència a carretera, cinc anys de manteniment, cinc anys d'actualització de mapes, compromís de devolució i accés a MyHyundai.

 

Motor elèctric de 48V, etiqueta ECO, fars full Led amb llums de carretera automàtiques, navegador amb pantalla de 8'', sistema de so Premium KRELL, connectivitat Android Auto i Apple CarPlau, carregador sense fils, càmera 360 graus, seients ventilats i calefactats, sostre solar panoràmic practicable. Les prestacions d'aquest nou model no et deixaran indiferent.

 

Pots trobar el nou Tucson Híbrid 48V als concessionaris d'Augusta Car, a Tarragona, Cambrils, Reus i Valls.