motor gasolina ecoboost de ford

Consells per comprar un cotxe: els avantatges d'un motor de gasolina

Descobreix quins són els beneficis d'adquirir un vehicle de gasolina de la mà d'Autokolecció, el concessionari de cotxes d'ocasió on trobareu una àmplia gamma de vehicles.

Cada vegada són més les persones que decideixen comprar-se un cotxe d'oportunitat o de Km0. Perquè no tothom es pot permetre un cotxe nou amb certes prestacions o bé, té altres prioritats. La venda de cotxes d'ocasió ha patit un creixement en els últims anys i està molt igualada a la dels cotxes nous, a causa de la gran oferta i qualitat que brinden.

Així que, si estàs pensant a canviar el teu vehicle, t'estaràs plantejant una sèrie de preguntes. Fa un temps vam parlar  sobre les diferències entre un cotxe de Km0, un seminou i un de gerència. Ara és el moment que sàpigues quins són els beneficis de comprar un cotxe amb motor de gasolina, són cotxes que presenten molts avantatges, el que has de tenir clar és si en funció de les teves necessitats diàries a l'hora de fer ús del vehicle ets o no un usuari potencial per adquirir aquest tipus de motor.

motor gasolina ecoboost de ford
Els motors Ecoboost de Ford ofereixen una alta potència i eficiència | Ford

Tot el que has de saber sobre la conducció amb motors de gasolina

Tot i ser un motor que consumeix més combustible que el dièsel, no és del tot cert que els cotxes gasolina surten més cars. Aquest fet vindrà donat en funció dels quilòmetres que realitzis anualment o diàriament. Per tant, un usuari potencial d'aquest model, és el que fa recorreguts curts, menys de 15.000 quilòmetres a l'any.

  

Els principals avantatges són els impostos i el preu de venda, ja que els motors de gasolina paguen una quota més baixa d'impostos que els dièsel. Així com, el preu de venda d’un vehicle de gasolina és uns 1.500 euros per sota del preu d’un dièsel, també són vehicles menys sorollosos. Cal destacar altres tipus de motors de gasolina com són els motors ECO que ofereixen moltes marques, com és el cas del motor Ecoboost de Ford una sèrie de turbo, d'injecció directa de motors de gasolina. Una tecnologia menys costosa i més versàtil de desenvolupar.

  

Autokolecció té una àmplia gamma de vehicles per a totes les necessitats, la qüestió és saber quina és la de cada persona en funció del seu dia a dia. Si encara teniu dubtes podeu demanar consells als assessors comercials que us guiaran cap a l'opció que més s'apropi a les vostres necessitats.

Autokolecció et porta les claus fonamentals relacionades amb la compra de cotxes d'ocasió
Autokolecció et porta les claus fonamentals relacionades amb la compra de cotxes d'ocasió | Àngel Ullate

Varietat, qualitat i compromís 

L'empresa de vehicles Autokolecció, es troba en ple moment de creixement. Els seus valors principals són el compromís amb la qualitat, la garantia i la seguretat cap al client, a l'hora de realitzar la compra. 

Autokolecció compta amb onze instal·lacions, les quals sumen més de 6.000 metres quadrats de superfície. En aquests s'ofereix un ampli ventall de vehicles de KM0, de gerència o d'ocasió perquè tothom pugui trobar l'opció que més s'adequa a les seves necessitats. A més, cal destacar el compromís de les diverses instal·lacions d'Autokolecció repartides per tot el territori català de les marques Ford, Audi, VW, Jaguar, Land Rover, Volvo, Hyundai i Nissan. 

Podeu consultar tot l’estoc disponible amb més de 500 vehicles en el seu web: www.autokolecció.com, també podeu posar-vos en contacte trucant al 977 20 65 76, enviant un correu electrònic a: ocasio@tarracocenter.com o bé, visitant botiga la pròpia d’Autokolecció que es pot trobar a l’Autovia de Salou, 6 de Tarragona.


Comentaris