El Circus Universal arriba a Cunit amb la funció 'Etheria'

L'agrupació circense sorteja 25 entrades dobles perquè tothom pugui gaudir d'una tarda de circ
L'aforament estarà limitat al 50 % de la capacitat i utilització de mascareta serà obligatori | Circus Universal

El Circus Universal 'Etheria' és el primer circ a Catalunya en presentar animals amb hologrames 3D, apropa la seva funció a la localitat de Cunit!

Aquesta agrupació circense va ser fundada l'any 1925 per la Família Burkhart.‍ Més endavant, en 1985 ja van començar a presentar les seves funcions al voltant de totes les ciutats d'Espanya.

Però el Circus Universal, lluny d'acomodar-se i després de vint-i-dos anys de gira per les ciutats espanyoles, es va llençar a fer una gira per totes les capitals d'Europa. Així doncs van presentar les seves funcions per Bèlgica, Holanda, Alemanya, França, entre moltes altres.

Aquest cop, el Circus Universal presenta 'Etheria', una història que explica l'origen de la màgia fusionant el circ tradicional amb les tecnologies 3D.

El protagonista de la història és un pallasso que puja a un tren màgic que, en comptes de portar-lo a Tarragona, el fa arribar a Villanieve en l'any 159. Serà en aquesta misteriosa ciutat, on el guardià d'Etheria ensenyarà al pallasso que, si l'ésser humà aprèn a construir sense la necessitat de destruir, és possible que salvem el planeta de la destrucció ambiental.

Funcions i entrades

Les funcions a la localitat de Cunit es realitzaran de l'1 al 12 d'octubre a la zona de la Renfe, concretament a l'avinguda Tarragona.

— Dijous a les 18.30 hores

— Divendres a les 18.30 hores

— Dissabte a les 17.00 hores i a les 19.30 hores

— Diumenge a les 12.00 hores i a les 17.00 hores

— Dilluns 12 d'octubre a les 17.00 hores

El Circus Universal sorteja 25 entrades dobles perquè tothom pugui gaudir d'una tarda de circ | Circus Universal

L'aforament estarà limitat al 50 % de la capacitat i utilització de mascareta serà obligatori.

Per la compra d'entrades a les funcions del Circus Universal, entra all web oficial — circusuniversal.com — o visita — Ticketsnet —.

Però atenció! Tens l'oportunitat de guanyar 1 entrada doble per les funcions de l'1 i el 2 d'octubre a Cunit!

Si vols apuntar-te al sorteig i ser guanyador o guanyadora d'aquestes entrades, entra al nostre Instagram i llegeix les bases que hi trobaràs al post del Circus Universal.

El tancament del sorteig es realitzarà el dia 29 de setembre a les 9.00 hores. No t'ho perdis i apunta't per guanyar una entrada doble al circ de Cunit!

"La Fundació Pinnae lliura els diplomes als projectes d'Impuls Social pel Territori!" "Recomanacions: Les millors lectures per aquest mes de setembre!"