Conferències sobre economia i emprenedoria femenina a la trobada de Tècnics Tributaris a la URV de Reus

L'Associació Professional de Tècnics Tributaris de Catalunya i Balears organitza una trobada aquest dijous 19 de setembre que comptarà amb la participació especial del reconegut economista José María Gay de Liébana, entre altres ponents.
La Facultat d'Economia i Empresa de la URV a Reus serà l'escenari de la presentació | URV
 

La Facultat d'Economia de la Universitat Rovira i Virgili del Campus Bellissens URV de Reus acollirà un acte institucional celebrat per l'Associació Professional de Tècnics Tributaris de Catalunya i Balears (APTTCB). Organitzat per la Delegació de Tarragona de l'Associació, servirà per presentar-la al territori i apropar-se així a les institucions acadèmiques i als estudiants universitaris.

 

L’Associació pretén donar-se a conèixer com a col·lectiu de referència en l’àmbit fiscal i tributari, que representa i defensa els interessos professionals i econòmics, aconseguint que la ciutadania associï la figura del tècnic tributari com el seu assessor fiscal de confiança. És per això que aquesta vegada es fa la trobada a Reus, ja que és una manera de descentralitzar els actes i poder arribar més lluny.

 

La trobada professional serà la presentació de l'Associació Professional de Tècnics Tributaris de Catalunya i Balears al territori | TarragonaDigital

Diverses persones destacades del món de l’economia i emprenedors seran les encarregades de donar veu a l’acte

 

Els actes començaran a partir de dos quarts de cinc, durant la tarda es duran a terme cinc conferències a l'Aula Magna de la Facultat d'Economia i Empresa. 

 

El Sr. Joan Torres Torres, President de l’APttCB i President de FETTAF, serà l’encarregat d’obrir el programa amb una salutació i la primera conferència  «Les claus del codi de bones pràctiques tributàries», que anirà dirigida als professionals i les bones conductes entre client, assessor i administrador.

Després d'aquest acte inicial, arribarà la ponència «Emprendre en femení», composta per professionals i emprenedores d’alt nivell, en què participaran Mercè Dalmau Cortès, propietària de la Bodega Clos Galena, encarregada de servir els seus vins al Sopar de la Cerimònia de Premis Nobel a Suècia; Inmaculada Vázquez Labella, professora associada de la URV i fundadora de la Consultoria de Màrqueting i Estratègia per a Empreses i Emprenedors; i Maribel Vicente Aicua, emprenedora i vicepresidenta primera de l'APttCB. 

Jose María Gay de Liébana oferirà una ponència el dia 19 de setembre al Campus Bellissens de la URV de Reus | TarragonaDigital

 

L’economista Gay de Liébana, oferirà la ponència més destacada al Campus Bellissens

 

José María Gay de Liébana, acadèmic de la Reial Acadèmia Europea de Doctors i un dels economistes més ben valorats de l'àmbit, serà l’encarregat de tancar el cicle de conferències amb una visió sobre la situació econòmica actual «Economia Disruptiva i Finances amb sexapil». La xerrada de l'economista barceloní serà la més esperada, a dos quarts de set.

 

L'acte acabarà amb un còctel per a tots els assistents. L'entrada és gratuïta però necessita prèvia inscripció. Per tal d'inscriure-s'hi, es pot fer a través de la pàgina web de l'APTTCB, el seu correu electrònic o el telèfon 977 233 484.

"🚗OPORTUNITAT: Prova el millor cotxe de l'any a Augusta Car Hyundai!" "🎪SORTEIG: Torna la màgia del circ a TGN amb l'espectacle del Circ Raluy Legacy!"