Els viatges més segurs a la carretera te'ls ofereixen els cotxes Volvo Dieselauto Tarraco

Els cotxes Volvo d’última generació aposten per la seguretat i la protecció perquè ningú resulti greument ferit a la carretera
Volvo és una marca líder en vehicles de seguretat | Volvo

 

Conduir és un fet inevitable en el nostre dia a dia, necessitem el vehicle per moure'ns, anar a treballar, portar els nens a l'escola, fer activitats, fer visites, o anar a fer un tomb al mar o a la muntanya. En aquests petits trajectes del dia a dia és on necessitem la màxima protecció i justament aquest és l'objectiu que té Volvo Cars, que porta des de l'any 1927 centrant-se amb la seguretat del vehicle, del conductor, els passatgers, d'altres automobilistes i dels vianants, per aquest motiu lideren aquest camp.

 

L'equip d'investigació d'accidents de la marca sueca, fa més de 40 anys que recopila dades reals d'accidents per entendre millor que passa durant una col·lisió. Gràcies a la recopilació d'aquestes dades estan a l'avantguarda de la investigació i la innovació amb la seguretat infantil, on han dissenyat cadiretes realitzades a través de conseqüències reals que s'han patit en coalicions.

  

Els resultats d'aquesta iniciativa d'investigació que porta el nom d'E.V.A estan a l'abast de tothom que els vulgui consultar en el seu web, amb l'objectiu que tots els vehicles puguin ser més segurs, perquè consideren que les persones van per davant de les marques.

 

La tecnologia més segura amb assistència al conductor | Volvo

 

Cotxes intel·ligents per reduir el nombre d'accidents a la carretera

 

Volvo Diselauto Tarraco trobaràs el disseny i la tecnologia més segura amb assistència al conductor, gràcies a un paquet opcional «InstalliSafe», que ha estat dissenyat per oferir-te tranquil·litat i comoditat en el dia a dia. Facilitant, així, la tasca de posar tota l'atenció a la carretera i mantenir el control del vehicle.

 

Dins de les opcions que ofereix el paquet «IntelliSafe» podem trobar des d'una alerta de cruïlla amb fre automàtic, assistència a la direcció del cotxe quan ens podem trobar en un obstacle, fins a un control d'alerta de distància o de velocitat.

 

Totes aquestes innovacions tenen l'objectiu de millorar i reduir els desafiaments que ens trobem diàriament a la carretera, i combatre així aquestes petites distraccions al volant que, per causa pròpia o aliena, sovint, es transformen en accidents greus o mortals.

 

Si voleu endinsar-vos en aquesta marca i la seva seguretat, podeu visitar el concessionari Disel Auto Tarraco a l'Autovía de Tarragona a Salou, 6 de Tarragona.