EOI Tarragona

S’obre el període de matriculació a l’Escola Oficial d’Idiomes de Tarragona

Les preinscripcions es realitzen en línia des del 31 d'agost fins al 3 de setembre

Ens trobem en un món globalitzat en què cada cop és més important poder comunicar-te amb persones de diferents països i cultures.

Si tens més de 16 anys i no vols quedar-te enrere en l'aprenentatge d'idiomes, enganxa't als cursos de l'Escola Oficial d'Idiomes de Tarragona. També et pots inscriure si tens més de 14 anys i vols estudiar una llengua diferent a la que estudies com a primera llengua a secundària. 

L'EOI és un centre públic d'ensenyament d'idiomes moderns que depèn del Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya.Tots els nivells que s'ofereixen estan basats en el Marc Comú Europeu de Referència - A1, A2, B1, B2, C1 i C2 - amb la titulació oficial corresponent.

Un centre de qualitat amb preus públics

Tots els cursos estan dissenyats per oferir un mètode comunicatiu i amb ús de les noves tecnologies. A més, tot professorat pertany al Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya i està altament qualificat i en contínua formació per oferir el millor en l'ensenyament dels idiomes.

Els cursos tenen un preu aproximat de 300 € cadascun, però pots consultar les bonificacions a la pàgina web oficial o a la secretaria de la mateixa escola al carrer Smith 55 de Tarragona (Plaça dels Infants).


Tota mena de modalitats de cursos

EOI Tarragona
Tots els nivells que s’ofereixen estan basats en el Marc Comú Europeu de Referència | EOI

A l'Escola Oficial d'Idiomes de Tarragona s'ofereixen tota mena de cursos dirigits a l'aprenentatge d'idiomes moderns i amb tipologies diferents per adaptar-se a les necessitats de tots els usuaris.

Cursos d'idiomes:

— Alemany (A1-B2)

— Àrab (A1 - B1)

— Anglès (A1 - C2)

— Català (A1 - C2)

— Espanyol per a estrangers (A1 - B2)

— Francès (A1 - C1)

— Rus (A1 - B2)


Modalitats de cursos:

De setembre a maig (130 h):

— Presencials amb 2 sessions setmanals.

— Semipresencials amb 1 sessió setmanal i treball en línia.

— Intensius d'espanyol per a estrangers amb 4 sessions setmanals.

Cursos d'estiu al juliol:

— Presencials de 60 hores.

— Monogràfics de 30 hores.

— En línia de 60 hores.

— Cursos monogràfics durant el curs de 30 hores

Què has de fer per matricular-te?

Les preinscripcions es realitzen en línia, comencen el 31 d'agost i finalitzen el 3 de setembre. Consulta tota la informació de com fer-ho al web oficial de l'EOI o truca al telèfon 977 226 936.


Comentaris