MercaEurasia té tot el que necessites perquè la teva disfressa de Carnaval sigui la més original

6.000 metres quadrats replets de disfresses, maquillatges, perruques i molt més per fer que aquest Carnaval sigui inoblidable
Disfresses d'animals exposades a l'aparador de Merca Eurasia pel Carnaval 2019 | Àngel Ullate

 

Arriba una de les dates més esperades de l’any i, ni petits ni grans se la volen perdre. És una data en què no resulta extrany trobar-se a Marilyn Monroe, Jack el destripador o, fins i tot, un Minion pel carrer. Tots ens convertim en allò que admirem o el que ens agradaria ser durant un dia perquè sabem que l'endemà tot tornarà a la normalitat i serà com si res hagués passat. És l'oportunitat de canviar el nostre color de cabell, el nostre maquillatge diari i, fins i tot, la nostra identitat. És per això que estem pensant i preparant durant setmanes la disfressa que ens posarem durant un únic dia.

Disfresses, maquillatges, perruques, caretes, purpurines i molt de color són algunes de les peces que sempre trobem al Carnaval. MercaEurasia de Reus presenta aquestes i moltes altres opcions al seu catàleg perquè et sigui molt més fàcil disfressar la teva identitat. MercaEurasia compta amb 6.000 metres quadrats i és el multipreu més gran de la província, i ara per Carnaval hi trobaràs tots els productes que, amb un toc personal d'originalitat, ajudaran a fer que la teva disfressa sigui única. L'horari és de 9.30 a 21.30 hores de dilluns a dissabte.

 

La casa també es pot decorar per Carnaval 

El Carnaval no només es pot gaudir al carrer, també  ho podem fer a casa. És per això que us deixem amb unes pautes que faran que els vostres convidats quedin encantats amb una decoració d'allò més acolorida i carnavalesca, on només es podrà respirar ambient d'alegria i de festa. 

Disfresses de sirena pel Carnaval 2019 de Merca Eurasia Reus | Àngel Ullate

 

— Seguir una mateixa tonalitat de colors. És probable que la decoració transmeti sensació de desordre a causa de la utilització de colors sense cap mena de nexe entre ells. És per això que recomanem establir una mateixa gamma de colors que presenti una harmonia i una unió entre els diferents objectes decoratius. Si sou dels que us agrada barrejar, podeu utilitzar diferents tipus de gammes en cadascun dels espais de la casa. A Merca Eurasia trobareu infinitat d'objectes de colors molt diversos perquè combineu com més us agradi, tots ells ordenats per seccions perquè us sigui més fàcil trobar-los.

 
Productes organitzats segons les seves tonalitats a Merca Eurasia | Àngel Ullate

 

— Utilitzar materials que destaquin. Les plomes, brillants o objectes que ressaltin són els que caracteritzen el Carnaval. És per això que no poden faltar en la decoració de la nostra llar. Petits detalls amb purpurina pels més conservadors, o grans plomes que cobreixin la porta d'entrada pels més atrevits són alguns dels materials que trobareu a Merca Eurasia.

Merca Eurasia presenta infinitat de productes divertits per la teva disfressa de Carnaval | Àngel Ullate

 

Barrets brillants per Carnaval exposats a Merca Eurasia | Àngel Ullate

 

— Aconseguir una disfressa única i original. Aquest és el punt més fàcil gràcies al sens fi d'opcions que trobareu a Merca Eurasia. Des de disfresses completes, passant per perruques o caretes que et personalitzaran de la manera més original, fins a arribar a maquillatges que et permetran convertir la teva pell en allò que més t'agradi. 

Disfresses de Carnaval a Merca Eurasia | Àngel Ullate

 

Maquillatges per Carnaval de Merca Eurasia | Àngel Ullate

 

— Prepara attrezzo pels teus convidats. No deixis que la festa decaigui si un dels teus convidats s'ha oblidat la seva disfressa a casa. Prepara objectes perquè es puguin posar i fer que siguin part de la festa i decoració. Si ho prepares amb temps, també pots fer una festa carnavalesca temàtica, com per exemple pirata. Pots utilitzar els colors vermell i negre per decorar els elements principals de la casa: plomes, tovallons, mantell, entre d'altres. I, per descomptat, els amfitrions també s'han de disfressar. Pels convidats, podeu preparar barrets pirates perquè se'ls posin quan arribin i crear així un mateix ambient. Merca Eurasia ofereix diferents possibilitats per a tots els gustos.

Barret pirata de Merca Eurasia de la col·lecció Carnaval 2019 | Àngel Ullate

 

Attrezzo per Carnaval exposat a Merca Eurasia | Àngel Ullate

 

— Preparar algun objecte de broma per a sorprendre els convidats. La festivitat i alegria pròpies d'aquesta festivitat conviden a preparar petites sorpreses per a assegurar unes rialles entre tots els presents. Si no tens cap idea, a Merca Eurasia trobaràs diferents opcions que et poden servir.

 

 

Disfresses estil pijama per Carnaval exposades a Merca Eurasia Reus | Àngel Ullate

 

"PORTES OBERTES: Descobriu l'escola Pare Manyanet i el seu projecte educatiu innovador!" "AGENDA: Tot el que no et pots perdre aquest cap de setmana a Tarragona!"