Disfresses d'animals exposades a l'aparador de merca Eurasia pel Carnaval 2019

MercaEurasia té tot el que necessites perquè la teva disfressa de Carnaval sigui la més original

6.000 metres quadrats replets de disfresses, maquillatges, perruques i molt més per fer que aquest Carnaval sigui inoblidable

Arriba una de les dates més esperades de l’any i, ni petits ni grans se la volen perdre. És una data en què no resulta extrany trobar-se a Marilyn Monroe, Jack el destripador o, fins i tot, un Minion pel carrer. Tots ens convertim en allò que admirem o el que ens agradaria ser durant un dia perquè sabem que l'endemà tot tornarà a la normalitat i serà com si res hagués passat. És l'oportunitat de canviar el nostre color de cabell, el nostre maquillatge diari i, fins i tot, la nostra identitat. És per això que estem pensant i preparant durant setmanes la disfressa que ens posarem durant un únic dia.

 

Disfresses, maquillatges, perruques, caretes, purpurines i molt de color són algunes de les peces que sempre trobem al Carnaval. MercaEurasia de Reus presenta aquestes i moltes altres opcions al seu catàleg perquè et sigui molt més fàcil disfressar la teva identitat. MercaEurasia compta amb 6.000 metres quadrats i és el multipreu més gran de la província, i ara per Carnaval hi trobaràs tots els productes que, amb un toc personal d'originalitat, ajudaran a fer que la teva disfressa sigui única. L'horari és de 9.30 a 21.30 hores de dilluns a dissabte.

 

 

La casa també es pot decorar per Carnaval 

El Carnaval no només es pot gaudir al carrer, també  ho podem fer a casa. És per això que us deixem amb unes pautes que faran que els vostres convidats quedin encantats amb una decoració d'allò més acolorida i carnavalesca, on només es podrà respirar ambient d'alegria i de festa. 

Disfresses de sirena pel Carnaval 2019 de Merca Eurasia Reus | Àngel Ullate

 

— Seguir una mateixa tonalitat de colors. És probable que la decoració transmeti sensació de desordre a causa de la utilització de colors sense cap mena de nexe entre ells. És per això que recomanem establir una mateixa gamma de colors que presenti una harmonia i una unió entre els diferents objectes decoratius. Si sou dels que us agrada barrejar, podeu utilitzar diferents tipus de gammes en cadascun dels espais de la casa. A Merca Eurasia trobareu infinitat d'objectes de colors molt diversos perquè combineu com més us agradi, tots ells ordenats per seccions perquè us sigui més fàcil trobar-los.

 
Productes organitzats segons les seves tonalitats a Merca Eurasia | Àngel Ullate

 

— Utilitzar materials que destaquin. Les plomes, brillants o objectes que ressaltin són els que caracteritzen el Carnaval. És per això que no poden faltar en la decoració de la nostra llar. Petits detalls amb purpurina pels més conservadors, o grans plomes que cobreixin la porta d'entrada pels més atrevits són alguns dels materials que trobareu a Merca Eurasia.

Merca Eurasia presenta infinitat de productes divertits per la teva disfressa de Carnaval | Àngel Ullate

 

Barrets brillants per Carnaval exposats a Merca Eurasia | Àngel Ullate

 

— Aconseguir una disfressa única i original. Aquest és el punt més fàcil gràcies al sens fi d'opcions que trobareu a Merca Eurasia. Des de disfresses completes, passant per perruques o caretes que et personalitzaran de la manera més original, fins a arribar a maquillatges que et permetran convertir la teva pell en allò que més t'agradi. 

 

Disfresses de Carnaval a Merca Eurasia | Àngel Ullate

 

Maquillatges per Carnaval de Merca Eurasia | Àngel Ullate

 

— Prepara attrezzo pels teus convidats. No deixis que la festa decaigui si un dels teus convidats s'ha oblidat la seva disfressa a casa. Prepara objectes perquè es puguin posar i fer que siguin part de la festa i decoració. Si ho prepares amb temps, també pots fer una festa carnavalesca temàtica, com per exemple pirata. Pots utilitzar els colors vermell i negre per decorar els elements principals de la casa: plomes, tovallons, mantell, entre d'altres. I, per descomptat, els amfitrions també s'han de disfressar. Pels convidats, podeu preparar barrets pirates perquè se'ls posin quan arribin i crear així un mateix ambient. Merca Eurasia ofereix diferents possibilitats per a tots els gustos.

Barret pirata de Merca Eurasia de la col·lecció Carnaval 2019 | Àngel Ullate

 

Attrezzo per Carnaval exposat a Merca Eurasia | Àngel Ullate

 

— Preparar algun objecte de broma per a sorprendre els convidats. La festivitat i alegria pròpies d'aquesta festivitat conviden a preparar petites sorpreses per a assegurar unes rialles entre tots els presents. Si no tens cap idea, a Merca Eurasia trobaràs diferents opcions que et poden servir.

 

 

Disfresses estil pijama per Carnaval exposades a Merca Eurasia Reus | Àngel Ullate