Celebra l'aniversari més original entre natura, animals i activitats per a tots els gustos amb DiadeGranja.com

La granja escola i de natura és l'espai ideal perquè els vostres fills s'ho passin d'allò més bé i sigui realment un dia inoblidable tant per a ells com per a tots els convidats
Celebra l'aniversari més divertit i animal amb DiadeGranja.com | Sergi García López

 

Quan s'apropen els aniversaris dels més menuts la ment comença a volar pensant on podem celebrar-ho, volem que el lloc sigui diferent, que tothom s'ho passi bé fent activitats lúdiques i que tinguin un bon record d'aquell dia tan bonic i especial.

 

Sovint, les opcions a l'aire lliure queden lluny i no volem fer desplaçar a tots els convidats. Doncs a un cop de cotxe, a Reus, i trobem DiadeGranja.com un espai únic, al camp de tarragona, envoltat de naturalesa i d'animals on s'hi poden fer moltes activitats a l'aire lliure.

 

DiadeGranja.com està adaptat a tots els gustos i edats, ens ofereix diferents opcions per passar un dia únic, on ho tindran tot perquè sigui inoblidable. Juntament amb la persona que fa l'aniversari, també hi haurà més protagonistes, els animals.  Cavalls, poltres, ponis, rucs, conills, oques, ovelles, gallines, vaques, cangurs, alpaques o xinxilles formen part de la granja; uns animals que es poden visitar, tot aprenent-ne les característiques i la millor manera de tenir-ne cura.

 

En definitiva, una oportunitat perquè els més petits (i els més grans), deixin les pantalles de banda i gaudeixin del món rural a tocar de casa.

 

Els nens i nenes s'ho passaran d'allò més bé al casal envoltats de natura i animals | Cedida

 

Infinites opcions per fer una festa al vostre gust

A més a més, de la visita als animals de la granja, DiadeGranja.com ofereix tota mena d'activitats, per crear el vostre aniversari perfecte. Totes les opcions inclouen una decoració especial i adequada a l'edat i a l'esdeveniment amb pastís, photocol, pinyata amb sorpreses, begudes, patates i menjar a escollir.

 

També hi trobareu una infinitat d'activitats, perquè trieu la que més s'adapta al gust de la festa, un parc infantil amb tobogans, gronxadors, inflables, tirolina, llit elàstic, piscina de boles, una pista poliesportiva, passejos amb poni o amb carro, minigolf, una pista de karts a pedals, tallers diversos, visita a l'hort i moltes més activitats es troben dins l'ampli ventall que us ofereix DiadeGranja.com per passar-s'ho d'allò més bé.

 

Una celebració al costat de casa

Trobareu les instal·lacions de DiadeGranja.com a l'avinguda de Constantí 52 a Reus, i podeu reservar la vostra data i informar-vos més àmpliament de totes les opcions omplint el formulari que trobareu a la seva pàgina web. També podeu trucar al telèfon 977 751 629, enviar un missatge de WhatsApp al 653 751 510 o enviar un correu electrònic a hola@diadegranja.com . No deixeu escapar aquesta ocasió per crear una celebració inoblidable!