Calamarsets amb ceba i llimona

Un plat senzill i ràpid de cuinar, carregat d'aromes i sabors
Calamarsets amb ceba i llimona | Cedida

 

Un mes més us presentem la recepta de NototSonPostres.cat. La recepta de maig és ràpida de fer, senzilla i, alhora, exitosa. A més, com ja és habitual, utilitzarem un toc de Vermut Miró de Reus per tal d'aromatitzar el plat i aconseguir un gust inigualable i distintiu. Un plat que, acompanyat d'una bona amanida o entrant fresc resultarà el protagonista de l'àpat gràcies al seu sabor mariner. TarragonaDigital i CatalunyaCuina us deixen els passos a seguir perquè el vostre plat quedi espectacular. 

 

Ingredients que necessitem per fer la recepta

— Un quilo de calamarsets

— 2 cebes grans

— Una llimona

Gingebre fresc

— 1/2 tassa de cafè de Vermut Miró blanc

Sal

Oli d'oliva verge extra

 

Passos a seguir per fer calamarsets amb ceba i llimona

Un plat que no us treura massa temps, ja que la cocció dels seus ingredients és ràpida i senzilla. Així doncs, mentre està al foc, podeu aprofitar per a preparar un entrant o plat acompanyant per a gaudir d'un àpat d'allò més exquisit. A més, el suc de llimona, el vermut blanc i el gingebre aportaran al plat un bon plec d'aromes i gustos que produiran una explosió de sabor a tots els comensals. Per fer aquesta recepta, podeu seguir els passos que trobareu detallats al blog NototSonPostres.cat. I perquè el plat us quedi d'allò més bo, recomanem que utilitzeu els ingredients especificats i seguiu els passos de manera detallada.

 
 
 

"❗US INTERESSA: La botiga de decoració a TGN de més de 700m2 d'artesania asiàtica" "QUÈ FER aquest cap de setmana al Camp de TGN? Us portem els millors plans!"