Professional d'estètica atenent una clienta

Regala't experiències de benestar als centres d’estètica de Reus

L’Agència Reus Promoció engega dues campanyes de sensibilització per donar suport i promocionar a dos dels sectors més afectats per la pandèmia

L'Agència 'Reus Promoció' ha posat en marxa dues campanyes de comunicació i sensibilització dirigides als ciutadans de Reus amb l'objectiu de donar visibilitat als dos dels sectors més afectats per la pandèmia de la Covid-19.

En el cas del sector de l'estètica, els centres amb aquest servei han demanat a l'Ajuntament col·laboració per donar visibilitat al sector, que ha patit les consecuencies dels tancaments.

Una de les accions que es porten a terme des de Reus Promoció és un llistat dels centres d'estètica de la ciutat de Reus que ofereixen la compra anticipada de serveis d'estètica o que vénen de productes específics relacionats amb els seus serveis.

Aquest llistat estarà publicat al web — reuspromocio.cat — que s'anirà modificant en funció dels centres de la ciutat que s'hi vulguin adherir amb l'objectiu de fer promoció del seu establiment.

Per una altra banda, Reus Promoció també ha iniciat una campanya de comunicació què, amb el missatge 'Regala't experiències de benestar', té com a objectiu incidir en la visibilitat del sector i promocionar aquestes experiències d'estètica.

Per adquirir-les només haureu de fer una reserva amb antelació a les pàgines web dels diferents centres. Aquesta campanya es difondrà també a les xarxes socials de Reus Promoció i a diferents mitjans digitals locals.

VIDEO DESACTUALITZAT:

 
 


Comentaris