La SuperFira Km0 de Cambrils oferirà fins a un 40% de descompte en més de 200 cotxes

Gaudeix de l’oportunitat única que Ford, Hyundai i Nissan ofereixen a la Costa Daurada del 20 al 23 de novembre
la SupeFira de Km0 se celebrarà del 20 al 23 de novembre a Cambrils | Hyundai Augusta Car | Cedida

Cambrils ja ho té tot a punt per rebre la SupeFira de Km0, que donarà el tret de sortida el dijous 20 de novembre i s’allargarà fins el dissabte 23 de noviembre. Quatre dies seguit per gaudir d'una oportunitat única, amb uns descomptes inigualables en els vehicles de Ford, Hyundai i Nissan. On podreu escollir dins una gran selecció, més de 200 cotxes amb uns preus que us deixaran sorpresos, ja que trobareu descomptes de fins a un 40%.

  

Una ocasió única per a tots aquells que esteu pensant a renovar el vostre vehicle i busqueu la millor qualitat i garantia a un preu sorprenent. Actualment vivim envoltats d’ofertes, promocions, rebaixes i ara també el Black Friday, on sempre trobem grans descomptes. Però aquesta és una oportunitat, que ofereixen aquestes dues cases del sector automobilístic, que va més enllà i que no podeu deixar escapar. Renoveu el cotxe abans de Nadal i feu-vos un regal. 

Tarraco Center i Augusta Car, concessionaris de Ford i Hyundai, aposten per exposar més de dos centenars de vehicles en un nou format de la SuperFira que té l'objectiu d'apropar aquesta oportunitat única als veïns de la Costa Daurada, perquè aquests no s'hagin de desplaçar.

  

Les instal·lacions de Ford Store Tarraco Center | Laia Solanellas

Sovint tenim dubtes i anem desorientats, no sabem que és el que més ens convé a l'hora d'adquirir un vehicle, és per aquest motiu que la SuperFira de Km0 de Cambrils a part d'oferir-vos una gran selecció de cotxes nous o de quilòmetre zero amb descomptes especials, també t'ofereix tot l'assessorament necessari a l'hora de comprar el vehicle i saber què és el que més us convé. Així doncs, si esteu interessats, no dubteu en visitar els concessionaris Ford i Hyundai de Cambrils i escollir el vostre.

  

No deixis escapar aquesta oportunitat, al costat de casa. Si vols mirar, buscar o comprar un vehicle, aprofita la SuperFira Km0 que tindrà lloc a Cambrils, a la Ctra. Nacional 340, km. 1114,50.

"🌱 CALÇOTS: Un dels restaurants més tradicionals de Tarragona inaugura la temporada!" "🌟 TENS UN TALENT? Una campanya busca nous talents a la demarcació de Tarragona!"