GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Superofertes de Black Friday per ser VIP a la macrofesta de Cap d'Any a Reus

Diversos packs rebaixats i entrades individuals amb consumicions incloses s'han posat a la venda aquest divendres
Superofertes de Black Friday per ser VIP a la macrofesta de Cap d'Any a Reus | ISTOCK

 

 

Des de Bandarra Group no volen deixar ningú sense la macrofesta de Cap d'Any més trepidant del territori; i és  per això, que amb motiu del Black Friday, han posat a la venda packs d'entrades rebaixats, perquè aquells més ràpids puguin gaudir d'un passi VIP amb consumicions incloses al millor preu. Una oferta limitada fins a esgotar existències que no es pot deixar passar, sigui individualment o en grups de quatre, deu, quinze i vint persones.

 

Després d'anys sense una gran festa de Cap d'Any, el Pavelló Olímpic de Reus acollirà l'Olympic New Year's Eve, una festa de luxe que començarà al més pur estil de Nova York, amb la baixada de la mítica 'Ball Drop', que marcarà l'inici d'un nou any i donarà pas al primer petó de l'any. Una macrofesta imperdible amb reconeguts artistes internacionals i nacionals, que amb un fort accent llatí donaran la benvinguda al 2019 com es mereix.

 

Entrades VIP al millor preu

Pack polsera: Entrada, tres consumicions i polsera VIP per 55 euros

Pack quatre persones: Quatre entrades VIP, ampolla d'alcohol, ampolla de cava i deu refrescos per 180 euros

Pack deu persones: Deu entrades VIP, dues ampolles d'alcohol, dues ampolles de cava i vint refrescos per 430 euros 

Pack quinze persones: Quinze entrades VIP, tres ampolles d'alcohol, tres ampolles de cava i trenta refrescos per 625 euros 

Pack 20 persones: Vint entrades VIP, quatre ampolles d'alcohol, quatre ampolles de cava i quaranta refrescos per 800 euros

 

Reserveu les vostres entrades VIP rebaixades abans que s'esgotin a la pàgina web de Bandarra Group; l'última oportunitat per gaudir de l'Olympic New Year's Eve a preus de Black Friday.

 

Super Sorteig de Black Friday

Per aquells que vulguin provar sort i aconseguir una entrada VIP gratuïta, Bandarra Group us ofereix la possibilitat de participar al Super Sorteig de Black Friday que se celebrarà aquest cap de setmana.

 

Per formar part dels afortunats només heu de seguir els següents passos a través de les xarxes socials de FacebookInstagram:

 

Like a la pàgina de Bandarra Group

Etiqueta els quatre amics amb qui vols passar una nit de pel·lícula

Comparteix la publicació etiquetant Bandarra Group

El guanyador s'anunciarà la setmana que ve a través de les xarxes socials

 

A més a més, Bandarra Group ofereix la possibilitat de seguir participant a l 'oferta de Black Friday Special Offer a determinades hores del dia; tan sols cal introduïr les dades a la seva pàgina web i descobriràs les hores del dia en que et pots emportar una entrada i consumició per tan sols 10 euros.

 

Superofertes de Black Friday per ser VIP a la macrofesta de Cap d'Any a Reus | TarragonaDigital

 

Música de luxe amb Henry Méndez al capdavant

Henry Méndez serà el cap de cartell de la macrofesta de Cap d'Any que tindrà lloc al Pavelló Olímpic de Reus. L'artista dominicà omplirà la nit de reggaeton, rap, hip hop, pop, merengue, house, dance i música electrònica sense parar. La millor festa per donar la benvinguda al 2019, en una nit que també comptarà amb Ricky Rf, Guillem Artigas, Marc Vidal, Joymiiq i DJ Ash.