Toyota Corolla celebra a Tarragona l'arribada d'una nova generació carregada d'història

La seva presentació provincial tindrà lloc el pròxim dijous 4 d'abril
Arriba la 12a edició del Toyota Corolla  | Toyota

Toyota ha llençat recentment la seva nova família Corolla, la qual suma una generació més a la llarga trajectòria històrica d'aquest model. Aquesta compta amb tres models de Corolla, els quals cobreixen les necessitats de tots els públics. El Corolla hybrid, un compacte àgil perfecte per a moure's per la ciutat; el Corolla hybrid Touring Sports, l'opció més familiar dirigida a tots els que prioritzin per un gran espai i una comoditat excepcional; i pels més elegants, el Corolla hybrid Sedan, el cotxe que defineix la business class.

El principal atractiu de la gamma Corolla és el seu caràcter d'híbrid autorrecarregable. Els vehicles compten amb dues motoritzacions híbrides elèctriques autorrecarregables de 122 i 180 CV. Aquests motors suposen una revolució en l'àmbit automobilístic a causa de la seva consegüent incidència en el medi ambient. Consisteixen en la combinació d'un motor tradicional amb un híbrid, el qual es recarrega a mesura que es fa ús del primer. Així doncs, es redueixen dràsticament les emissions nocives al medi i, a més, el mateix vehicle resulta la font d'alimentació del motor autorrecarregable.

Toyota Autoforum Tarragona realitzarà la seva presentació oficial aquest dijous 4 d'abril. Els tres nous models de la família Corolla romandran exposats per tal de poder apreciar els seus acabats i utilitats. El seu aforament és limitat, pel que tots els interessats podeu confirmar la vostra assistència a través d'aquest enllaç. A més, entre tots els assistents se sortejarà un patinet elèctric!

Més de 50 anys fent història

El Toyota Corolla és tot un emblema del món del motor, després de sobrepassar el mig segle de vida. Des del 1966 el model es troba immers en el món automobilístic de manera completament exitosa. El model acull diversos reconeixements, com el del cotxe més venut del món (1997), que fan ressò de l'excel·lència del seu motor i d'uns acabats exemplars. Sempre apostant per trets innovadors, com l'ús de noves tecnologies i d'efectes que potencien el seu bon rendiment.

Cal destacar la seva quarta generació, sorgida el 1979, la qual va emmarcar el Toyota Corolla com un vehicle familiar d'elevada qualitat a un preu econòmic. Aquest tret diferencial respecte a la resta d'automòbils del moment va suposar una autèntica revolució al seu moment, ja que permetia poder gaudir de prestacions d'elevat prestigi a un preu completament assequible. Així doncs, el model va seguir augmentant les seves vendes.

El 2013 se celebrava el naixement de la seva 11a generació amb un recompte de més de 44 milions d'unitats venudes a tot el món. El model va marcar un abans i un després en la història dels Corolla, el qual va apostar per un gran equipament tecnològic i de seguretat, combinats amb l'elegància i usabilitat que caracteritzen el Corolla. Aquest any, Toyota celebra la seva 12a edició, posicionant-se com una de les grans marques automobilístiques que treballen amb tecnologia híbrida.

"PORTES OBERTES: Esforç i motivació, els pilars de la Llar d'Infants del Claret de Valls" "ACTES I HORARIS: Els millors plans per fer aquest cap de setmana a Tarragona!"