El Vendrell et convida a gaudir d'un estiu mediterrani amb un entorn natural idíl·lic

La capital del Baix Penedès ha creat un vídeo promocional on es mostren diversos racons de la vila com les platges, les vinyes o els museus
«El Vendrell t'estima» la nova campanya de turisme | Àngel Ullate

L'Ajuntament del Vendrell segueix amb la nova campanya turística «El Vendrell, t'estima!». Després dels mesos d'estat d'alarma, la capital del Baix Penedès, amb la nova marca, busca promocionar el municipi i els seus nuclis marítims de Coma-ruga, Sant Salvador i el Francàs, com a destinació turística de salut, amb espais naturals on gaudir de la tranquil·litat sense massificacions, platges infinites, xarxes de camins per recórrer, juntament amb una gran oferta cultural i gastronòmica.

En unes declaracions a TarragonaDigital la regidora de Turisme del Vendrell, Sílvia Vaquero explica que la nova marca i la nova campanya de turisme del Vendrell es basa en una aposta que engloba tot el projecte del Vendrell. «És un lema que té pluralitat de lectures i que apel·la tant als vendrellencs i les vendrellenques en un sentit d'orgull, estima i cura de la nostra vila, com al turista que volem acollir perquè descobreixi el Vendrell, ja que és el lloc indicat per aquest moment actual, pel paisatge urbà, els amplis espais naturals i la poca massificació.»

Per altra banda Vaquero també apunta que «El lema des de l'Ajuntament, també es vincula amb el turisme de salut i que busca fomentar els recursos naturals i espais oberts que té la capital del Baix Penedès, com són les aigües termals de Coma Ruga, les àmplies platges i la seva xarxa de camins.»

La capital del Baix Penedès es presenta com el territori ideal pel turisme «tranquil» | Àngel Ullate

«El Vendrell, t'estima!»

Des de l'Ajuntament es preten posar de relleu l’encant de paisatges i llocs del municipi que, en alguns casos, són desconeguts pel propis veïns i veïnes i que ara podran redescobrir. Per donar a conèixer aquests indrets s'ha creat un nou espot promocional que ens proposa un destí autènticament mediterrani amb un entorn natural idíl·lic i amb àmplies platges per gaudir de l'estiu com mai.

El vídeo promocional a càrrec de Xavi Mitjans de Solucions Audiovisuals. Es tracta d’un vídeo pensat per al moment actual que, amb l’acompanyament d’una peça musical del grup Buhos, es fa un recorregut per espais naturals i de platges pensant en un turisme familiar que cerca la calma i espais oberts i saludables.

"Instal·len panells fotovoltaics que abasteixen el 100% d'energia entre l'Ebre i Salou" "Novetat: Posen una zona de carregadors elèctrics en un centre comercial de TGN!"