Volvo Diselauto Tarraco estrena noves instal·lacions

Diselauto Tarraco presenta un nou concepte de concessionari pensat per a la comoditat dels seus clients, la Volvo Retail Experience
Les noves instal·lacions aposten per la simplicitat i calidesa  | cedida

 

Volvo Diselauto Tarraco es renova amb una imatge completament actualitzada. Francisco García, responsable de vendes de Diselauto Tarraco, explica que «és important que el concessionari sigui un valor afegit a l’experiència del client a l’hora de comprar un vehicle, a banda de l’assessorament del comercial». Així doncs, s'han incorporat nous conceptes que vetllen per la satisfacció de tots els clients que passen pel concessionari.

  

 

 

El Volvo Retail Experience és un d'aquests, el qual està basat en 4 pilars principals: la ubicació, les instal·lacions, l’experiència del client i el rendiment del concessionari. L’objectiu d’aquest és crear una experiència de luxe escandinau en les instal·lacions que reflecteixi a simple vista la filosofia de Volvo d’atenció al client. No es tracta simplement de la decoració dels mobles i acabats del concessionari, sinó que va més enllà, prioritzant pel client i per les seves necessitats en tot moment.

 

Tots aquells que visitin les noves instal·lacions del concessionari Volvo a Tarragona, podran gaudir d’un ambient confortable i relaxat. A més, si proven un dels vehicles de la gamma Volvo durant el mes de juliol, s’enduran un obsequi.

La satisfacció dels clients és prioritari a Volvo Diselauto Tarraco| cedida

 

Zones perfectament distingides en les noves instal·lacions

En les noves instal·lacions destaca la importància de la il·luminació, la qual està orientada a la percepció per a una presentació expressiva dels productes. Així doncs, només entrar, podem veure els resplendents models d’automòbils perfectament alienats. Al centre del showroom es troba el «Living Room», decorat amb seients de disseny orgànic de Hans Wegner i altres icones del disseny escandinau.

  

  

D'altra banda, la zona d’espera està presidida per materials naturals càlids i pretén proporcionar una estona relaxada i informal. Aquí se serveix cafè, s’ofereix internet gratuït i hi ha un racó lúdic amb joguines infantils. Una altra de les zones clarament diferenciades és la dinàmica àrea «Street», a on es presenten els més recents models de Volvo en una atmosfera fresca i urbana que s’identifica clarament des de l’exterior a través de la façana de vidre.

 

La renovació compta amb diverses zones diferenciades  | cedida

 

"‼AGENDA: Arriben les Jornades de la Reina Margarida a Prades!" "♻La contribució més sostenible de BASF"