Un home roba i agredeix sexualment una menor a Barcelona

L'agressor l'ha assaltat amb una navalla quan es trobava asseguda en un banc
Un home roba i agredeix sexualment una noia menor d'edat al districte de Sant Andreu de Barcelona | Twitter (@mossos)

 

La matinada d'aquest diumenge, 8 de setembre, una noia de 17 anys ha estat agredida sexualment al districte de Sant Andreu de Barcelona. La noia es trobava asseguda en un banc, a tocar de l'estaci贸 de metro de Fabra i Puig, quan l'agressor l'ha assaltat a punta de navalla, li ha robat el m貌bil, i l'ha violat.

 

La noia ha estat atesa en un Centre d'Urg猫ncies d'Atenci贸 Prim脿ria, on en sentir l'explicaci贸 de la menor, se l'ha derivat a l'Hospital Sant Joan de D茅u i s'ha alertat als Mossos d'Esquadra. A l'Hospital se li practicar脿 un examen m猫dic tal com marca el protocol d'aquests casos, mentre que a hores d'ara, el cos policial ja s'est脿 fent c脿rrec de la investigaci贸 per tal de trobar l'agressor, el qual encara no ha estat identificat.

 

Estiu cr铆tic amb sis violacions a Barcelona

L'agressi贸 sexual d'aquesta matinada se suma a les dues violacions que van patir dues noies durant les Festes de Gr脿cia, el 18 i 20 d'agost,  la v铆ctima d'Horta-Guinard贸 del 21 d'agost, la violaci贸 en grup que va patir una noia de 20 anys al Port Ol铆mpic la matinada del dissabte 24 d'agost, i la mateixa matinada, a prop de la Sagrada Fam铆lia, quan una turista hauria estat agredida sexualment, tot i no presentar den煤ncia.

 

Tot i la inseguretat evident que provoquen aquests casos, els Mossos d'Esquadra expliquen que les xifres no s'han disparat, i que a tall d'exemple, durant el primer semestre de l'any es van registrar un 14% menys de den煤ncies per violaci贸.

 

Tamb茅 et pot interessar...