Sara Partridge acompanayda de la seva dona i els seus 13 fills

Mor una mare de 35 anys per coronavirus i deixa 13 fills a punt de ser desnonats

Va morir just quan la família acabava de rebre un avís dels propietaris del domicili

A Stockton-on-Tees, Regne Unit, Sonia Partirdge, de 35 anys, va morir dimecres, 18 de novembre, a causa del coronavirus. Era la mare de tretze fills i la família acabava de rebre un avís de desnonament per part dels propietaris de l'habitatge on resideixen. La dona va morir de matinada, ingressada a l'hospital, deixant la seva parella, Kerry Ann, «sense la seva columna vertebral». «Ella era la mestressa de casa, la base de la nostra llar. Ella feia tota la feina de cuidar els petits, assegurar-se que la roba estigués neta i ser aquí per als nens quan volien abraçar-la», ha dit la seva esposa a 'The Northern Tiro'.

Sonia Partirdge patia problemes de salut severs i només «va poder dir una o dues paraules» després que fos ingressada d'urgència a l'Hospital Universitari de North Teesdivendres el passat 14 de novembre. «Es va cansar, va decidir treure's la màscara d'oxigen i se'n va anar molt ràpid, després d'això», ha explicat la seva esposa, intentant contenir les llàgrimes. «Estàvem amb ella quan va morir».

📲TENS TELEGRAM? Afegeix-te gratis al nou canal de Tarragona Digital: les millors fotos i vídeos, últimes hores i ara també pots comentar. CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

Les tristes paraules de la parella de Sonia

Tal com ha informat el mitjà britànic, Kerry Ann, de 40 anys, qui actualment està estudiant per ser llevadora, li ha rendit un emotiu homenatge a la seva parell. «Només volem que la gent sàpiga l'increïble que era». «Li van fer bullying per ser massa grossa, però ens va ensenyar a tots la confiança per a ser qui vulguem i que no ens importi el que pensa ningú». «No importa com fossin de complicades les coses per a ella, sempre va posar a tots els altres primer, i ara se n'ha anat». La filla de Sonia, Meera Jo, de 16 anys, que va veure a la seva mare a l'hospital abans de morir, ha assenyalat que «mai hi haurà paraules suficients» per a retre-li homenatge.

Les dues dones van crear una bella família amb els seus tretze fills. Sonia va tenir-ne dos de biològics, mentre que Kerry Ann en va tenir sis, i els altres cinc els van tenir a través d'un donant d'esperma. Per a Kerry Ann cuidar de tots els menors ara, sola, serà una tasca «molt difícil», tal com ho ha expressat al mitjà britànic. «Veig els nens més petits córrer com si res hagués canviat i és molt difícil acceptar que ella mai els veurà créixer», explica amb dolor. «Entro en una habitació i espero veure-la i ella no és allí».

«Ha deixat un enorme forat en les nostres vides. És difícil dir als petits que es va anar amb els àngels i que no tornarà a casa», ha dit completament trencada Kerry Ann. «Simplement ens sentim entumits, i altres vegades simplement plorem i no podem parar. I quan riem ara se sent estrany perquè ella no és aquí per a riure amb nosaltres».

La família està a punt de ser desnonada

La dona de 35 anys va morir just quan els propietaris de la llar on residien els acabaven de lliurar una nota de desnonament. Kerry Ann ha assenyalat que ara la seva família «necessita temps» per a poder fer front als deutes i per aquest motiu han organitzat una recaptació de fons per a cobrir les despeses del funeral de Sonia i per a ajudar-los durant l'hivern. 

Ara tota la família està bregant amb la pèrdua de la dona de 35 anys i estan «fent les coses que farien sentir millor a Sonia». No obstant això, les dates que s'acosten seran molt difícils per a ells, perquè «a Sonia li encantava Nadal, era la seva època preferida de l'any» i sempre va posar molta «màgia en tot el que feia» perquè els seus fills gaudissin d'aquesta celebració.


Comentaris