Ana López (PSC) demana a Cambrils a la ministra Batet «prioritzar» el desmantellament de les vies

Batet ha dit a López que «estic segura que li aniran molt bé les eleccions malgrat la quantitat de partits que es presenten»
La ministra Meritxell Batet ha visitat Cambrils aquest dissabte al matí. | Cedida

 

La candidata a l'alcaldia del PSC a Cambrils i actual regidora de Promoció de Ciutat i Participació, Ana Lópezha demanat a la ministra Meritxell Batet «prioritzar» el desmantellament de les vies. Batet ha passejat de manera informal per la població i ha dit a López que «revalidarà sense problemes». La ministra de Política Territorial i Funció Pública està «segura» que a l'alcaldable «li aniran molt bé les eleccions». 

López demana «prioritzar» el desmantellament de les vies

L’alcaldable del PSC per Cambrils, Ana López, i actual regidora de Promoció de Ciutat i Participació ha acompanyat aquest dissabte a la Ministra de Política Territorial i Funció Pública, Meritxell Batet en una passejada informal per la població. En aquest context, López ha traslladat a Batet que cal «prioritzar» el desmantellament de les vies. 

«Tenim un repte cabdal per Cambrils que és el desmantellament de la via fèrria per vertebrar un nou municipi, i desenvolupar-nos a nivell social i econòmic perquè no tenim més recorregut», ha explicat López a la ministra. A més, ha detallat el següent: «Tenim molts projectes a executar al municipi que depenen de l'eliminació de la via i dels talussos; des d’una nova configuració a l’avinguda Diputació amb una prolongació d’un passeig que descongestioni el port i doni vida a la zona de Llevant; a la creació d’un nou eix de mobilitat a l’Eixample del port unint-lo amb Horta de Santa Maria; o un canvi radical als barris en carrers com l’Andalusia, Molí de la Torre o Vilafortuny». 

Batet dona ànims a López de cara a les eleccions municipals

La ministra Batet ha volgut donar ànims a López de cara a les eleccions municipals durant la seva visita a Cambrils. «L'Ana ha fet una feina excel·lent aquests anys i que revalidarà sense problemes malgrat que hi ha moltíssims partits que es presenten a Cambrils. Té un full de serveis molt potent i estic segura que li aniran molt bé les eleccions», ha assegurat. 

A més, Batet ha afegit que «té l’empenta, les conviccions i representa molt bé els valors de la social democràcia; de lluitar sempre per la llibertat, la conquesta de la igualtat, perquè sempre està pensant en els seus conciutadans i això és nota molt». 

"ATENCIÓ: Bolca un vehicle en un accident a Cambrils" "La Costa Daurada vol captar un nou turisme aquest 2019"