Finalitza la 44a edició del FIM de Cambrils amb més de 18.500 assistents

Martín Pérez, director del Festival, ha anunciat que ja s'està treballant en la programació de l'any vinent
El FIMC ha tornat a ser un èxit de públic. | Josep Martí

 

 

Aquest diumenge, 12 d’agost, s’han tancat les portes de la 44a edició del Festival Internacional de Música de Cambrils. Enguany s’ha arribat a un total de 18.524 assistents, fet que mostra un increment molt important en relació a la darrera edició. 

 

Martín Pérez, director del Festival, posa en èmfasi la programació de l’edició d’aquest any i subratlla que el municipi de Cambrils ha pogut comptar amb un gran nombre de caps de cartell, agrupats en un únic esdeveniment musical.

 

David Bisbal i Hija de la Luna, els concerts amb més afluència

El Festival Internacional de Música va començar el dissabte, 28 de juliol, amb el concert del famós cantant de rap Kase. O, i ha finalitzat aquest cap de setmana amb Enrique Bunbury. A banda d’aquests dos grans artistes, han pujat als escenaris del Parc del Pinaret cantants i grups com David Bisbal, Juanes, Jorge Drexler, Sweet California o la Pegatina.

 

Cal destacar que els dos concerts amb més afluència d’assistents van ser el de David Bisbal, que va acollir a més de 4.500 persones, i amb Hija de la Luna, un homenatge a Mecano que va comptar amb més de 4.000 persones.

 

D’altra banda, Martín Pérez ha explicat que ja s’està començant a preparar la nova edició del Festival i que, gràcies a l’experiència que s’ha aconseguit al llarg d’aquests dos últims anys, el Festival Internacional de Música de Cambrils es continuarà posicionant i donant-se a conèixer per tot el territori.

 

Bunbury va tancar aquest diumenge el FIM a Cambrils. | Fabian Acidres

 

El Festival Internacional de Música de Cambrils, tanca amb Bunbury

Després de dues intenses setmanes de música, la 44a edició del Festival ha acabat aquest diumenge, 12 d'agost, amb les actuacions de Sweet California, La Pegatina i Bunbury. Aquesta darrera setmana de concerts la va encetar la banda juvenil Sweet California que, després de la seva formació fa només cinc anys, ja ha penjat el cartell de 'sold out' en diversos concerts de la gira d'enguany. El concert va tenir lloc dijous, dia 9 d'agost.

 

El divendres dia 10, va ser el torn de La Pegatina, per convertir, com sempre, l'escenari en una festa, amb la seva barreja d'estils com la rumba, el merengue o l'ska. Finalment, el diumenge dia 12, Enrique Bunbury va tancar el certamen amb un ambient més introspectiu i crític, presentant el seu nou disc, anomenat 'Expectativas'.