Els millors plans per gaudir del cap de setmana a Tarragona

L'agenda d'activitats per fer del 26 al 28 de maig del 2023

Torna l'esdeveniment gastronòmic al Mercat de Reus.
Torna l'esdeveniment gastronòmic al Mercat de Reus. | TarragonaDigital
25 de maig del 2023
Actualitzat a les 16:59h
Nou cap de setmana a la vista i aquest ben especial. El diumenge 28 de maig, tots els ciutadans i ciutadanes estan citats a les urnes per la celebració de les eleccionsmunicipals 2023.

A TarragonaDigital.com podreu seguir tota la informació relacionada amb la cita electoral, amb un especial durant tota la jornada. També podeu repassar totes les entrevistes, anàlisis i notícies de la campanya electoral al nostre especial Municipals 2023 a Tarragona.

Dit això, el cap de setmana és un moment per aprofitar i fer activitats que la rutina ens impedeix fer. Malgrat que l'agenda ve protagonitzada per la cita electoral, tot seguit us deixem algunes propostes per fer.

El Mercat Central de Reus celebra una nova edició de 'Menja't el Mercat' en què els paradistes oferiran tapes i begudes per descobrir els seus productes.
— Aquest cap de setmana se celebrarà a la Masia de Castelló la 3a edició de The Longest Night. 
— L'Associació Cultural i Sardanista del Morell organitza aquest diumenge una nova edició del tradicional Aplec de Sardanes Vila del Morell.
— Diversió i adrenalina es donen la mà una temporada més al parc aquàtic Aquopolis Costa Daurada: tenim en marxa un sorteig d'entrades al nostre Instagram!