1 de 10
Societat

Torna el 'Menja't el Mercat' a Reus amb la desena edició

Els paradistes mostraran els seus productes oferint tapes i begudes en una tarda diferent al mercat reusenc

Torna l'esdeveniment gastronòmic al Mercat de Reus. | TarragonaDigital
per TarragonaDigital, Reus | 11 de maig de 2023 a les 09:28 |
El Mercat Central de Reus tornarà a acollir una nova edició del 'Menja't el Mercat', la nit de degustació de tapes creades pels paradistes. Després de l'aturada per la pandèmia, una de les activitats amb més èxit del Mercat Central es reprendrà i ho farà amb alguns canvis.

Aquesta serà la desena edició del 'Menja't el Mercat', un esdeveniment que des del primer any de la seva celebració va gaudir d'un gran èxit. Enguany se celebrarà el dissabte 27 de maig, de 18.30 a 23.00 hores, al Mercat Central de Reus.


Els paradistes del mercat prepararan diverses propostes gastronòmiques amb els productes que ofereixen habitualment a la clientela, pel què és una ocasió magnífica per descobrir l'oferta que disposa el mercat, així com passar un vespre entre amics i família gaudint del menjar.

Per celebrar la desena edició d'aquest esdeveniment, enguany les degustacions aniran acompanyades d'activitats per a tota la família i música en directe. Els assistents podran consultar el fulletó amb tota la informació sobre la jornada, on també hi haurà la descripció i oferta de les tapes, així com un plànol per facilitar-ne la localització.


Es posarà a la venda un tiquet combinat per 10 euros, el qual inclourà 3 tapes i 2 begudes. També es podran comprar les tapes per separat a un preu de 2,50 euros cada unitat, i la beguda a 1,50.

Per agilitzar les cues de cara al 27 de maig, els tiquets degustació es podran comprar de manera anticipada en algunes parades participants, o el mateix dissabte als dos punts de venda que hi haurà a l'interior del mercat.
Participació