1 de 10
VANDELLÒS I L'HOSPITALET DE L'INFANT

La Masia de Castelló acull aquest cap de setmana la cursa 'The Longest Night'

Un total de 120 persones participaran en la 3a edició d’aquesta prova de resistència, que començarà el divendres 26 de maig, a les 21 h

Les dues primeres edicions de la cursa The Longest Night es van celebrar a Pratdip. | Jordi Santacana
per TarragonaDigital, Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant | 23 de maig de 2023 a les 18:05 |
Aquest cap de setmana se celebrarà a la Masia de Castelló la 3a edició de The Longest Night. En aquest poble del municipi de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, un total de 120 persones prendran part en aquesta prova Backyard, una cursa esportiva de resistència amb un recorregut de 6,7 km i un desnivell positiu de 240 metre, en què a diferència del que passa en les curses tradicionals, no guanyarà qui arribi primer, sinó últim.

I és que el repte consisteix a aconseguir fer el màxim nombre de voltes possibles al recorregut. Els corredors i les corredors, sobretot de Catalunya, però també d'altres punts de la resta d'Espanya i d'Andorra, només disposaran d'una hora per completar cada volta.


La prova començarà el divendres 26 de maig, a les 21 hores, i finalitzarà quan només quedi un participant, ja que la cursa no té un temps o una distància determinada. La prova es podrà seguir a través del següent enllaç.
 

Una prova amb caràcter solidari

«The Longest Night és una prova exigent que tindrà lloc en un entorn natural i de muntanya. Per aquest motiu, és imprescindible que els participants tinguin una bona condició física i mental», s'explica en la pàgina web de la prova, que està organitzada per l'Associació Esportiva Camins de Pedra, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant i de l'Associació de la Masia de Castelló.


Pel que fa terreny en què es desenvoluparà aquesta competició, serà «irregular: hi haurà pedra, sender, pista asfaltada i alguna trampa, però el recorregut estarà marcat amb cinta de balisar», tal com es precisa en el mateix web.

Cal destacar que l'esdeveniment té un caràcter solidari, perquè part de les inscripcions aniran destinades al Banc dels Aliments (cada participant aportarà 5 kg d'aliments a la recollida del dorsal).
Participació