Tot a punt al Morell per a la 13a edició de l'Aplec de Sardanes

La cita és aquest diumenge 28 de maig, a partir de les 10.30 hores, al Parc Camí de l'Estació del municipi del Tarragonès

Les sardanes tornaran a omplir aquest diumenge el Parc Camí de l'Estació del Morell.
Les sardanes tornaran a omplir aquest diumenge el Parc Camí de l'Estació del Morell. | Cedida
22 de maig del 2023
Actualitzat a les 15:34h
L'Associació Cultural i Sardanista del Morell, amb el suport de la Regidoria de Benestar del consistori municipal, organitza aquest diumenge 28 de maig una nova edició del tradicional Aplec de Sardanes Vila del Morell. El president de l'entitat, Anton Ribas, ha explicat que "es tracta ja de la tretzena edició d'una cita totalment consolidada i que preparem amb molta il·lusió".

L'esdeveniment tindrà lloc aquest diumenge, a partir de les 10.30 hores, i com és habitual, l'escenari serà el Parc Camí de l'Estació. Tot plegat en una jornada que farà de la sardana la protagonista del dia i que aplegarà multitud de dansaires d'arreu del territori al municipi del Morell.
 

Tres cobles posaran música a la jornada

En el vessant musical, l'Aplec tindrà com a protagonistes les cobles Reus Jove, Maricel i Principal de Tarragona, que interpretaran una quinzena de sardanes al matí i una quinzena més a la tarda.

Tota una festa que es complementarà amb un vermut obert a tothom, a les 13.30 hores, i un dinar de germanor, amb un preu de 25 euros i que es pot reservar trucant als telèfons 646544631 i 636377572.

El punt final de la jornada arribarà a partir de les sis de la tarda amb el Concurs de Colles Improvisades.