L'agenda amb els millors plans per fer a Tarragona aquest cap de setmana

Agenda d'activitats a Tarragona per aquest cap de setmana, del 10 al 12 de març de 2023

La màgia del circ arriba a Tarragona aquest cap de setmana.
La màgia del circ arriba a Tarragona aquest cap de setmana. | TarragonaDigital
09 de març del 2023
Actualitzat a les 17:31h
Gairebé arribem a l'equador del mes de març i ho fem amb un nou cap de setmana ple d'activitats per fer a la demarcació de Tarragona. Després d'uns dies fred, núvol, una mica de pluja i vent, sembla que aquest cap de setmana arriba la calor primaveral i és un moment ideal per gaudir.

D'entre els actes més destacats que podeu fer a Tarragona hi ha la ruta de tapes a Riudoms, o tornar a ser nens per unes hores amb la màgia del circ de Fofito a Tarragona, així que com sempre, cliqueu a l'enllaç de cada proposta per conèixer tots els detalls!

Agenda a Tarragona 10, 11 i 12 de març

La màgia del circ arriba a Tarragona de la mà de Viva el Circo amb Fofito. 
Últim cap de setmana per gaudir de la ruta de Tapes Gaudí a Riudoms!
Com cada diumenge del mes de març, el Moll de Costa de Tarragona acull una nova sessió de 'Va de contes desexplicats'.
— La programació d'arts escèniques de primavera de Tarragona Cultura portarà l'escenari del Teatre Tarragona l'obra 'Els gossos', una producció de la Sala Trono.
— La programació del Temporada del Vendrell presenta aquest dissabte 11 de març un dels plats forts, amb la revisió del clàssic d'Àngel Guimerà 'Terra baixa'.
— El Teatre Auditori del Morell acull, aquest divendres la cinquena cita de la temporada cultural morellenca, amb 'A.K.A. (Also Known As)'.
— La Bisbal del Penedès celebra aquest diumenge 12 de març una nova edició dels Tres Tombs, una festa que va recuperar el 2017 després de gairebé una dècada d'interrupció.
— Yoel Vargas, coreògraf i ballarí de Tarragona, aquest divendres estrena l'espectacle 'Flamenco, Tablao', al Teatre Metropol en el marc del Tarragona Sona Flamenc.
— Aquest divendres 10 de març, a les 19 hores, s'inaugura l'exposició 'Com a fita, la superació. Cicle de Muntanya 2023' al Palau Bofarull de Reus.