El Vendrell acull una revisió de 'Terra baixa' emmarcada a la Barcelona de l'anarquisme

Es tracta d'una adaptació que ha fet Pablo Ley per al Teatre Nacional de Catalunya

El Vendrell acull l'adaptació de 'Terra baixa' que ha fet el TNC.
El Vendrell acull l'adaptació de 'Terra baixa' que ha fet el TNC. | Ajuntament del Vendrell
07 de març del 2023
Actualitzat a les 16:29h
La programació del Temporada del Vendrell presenta aquest dissabte 11 de març un dels plats forts, amb la revisió del clàssic d'Àngel Guimerà 'Terra baixa', que es farà al Tàg a les 20.00 hores. 'Terra baixa (Reconstrucció d'un crim)' és una producció del Teatre Nacional de Catalunya amb una adaptació que ha fet Pablo Ley, i que compta amb la direcció de Carme Portacelli.

Sense perdre de vista els orígens i l'essència de l'obra, la revisió trasllada al segle XX aquest text universal, concretament a la Barcelona de l'anarquisme. Una trama que esdevé de novel·la negra amb la introducció de dos nous personatges, un periodista i un comissari de policia. Aquest últim ha d'investigar un crim que involucra un treballador i el seu amo, el Manelic i el Sebastià. 

Després de les representacions al TNC, l'obra comença al Vendrell la seva gira per Catalunya. Les entrades es poden comprar a la pàgina web del Temporada o a la recepció de l'Escola de Música Pau Casals el divendres al matí. També a la taquilla una hora abans de l'inici, si l'aforament ho permet.