1 de 10
Cultura

El Vendrell acull una revisió de 'Terra baixa' emmarcada a la Barcelona de l'anarquisme

Es tracta d'una adaptació que ha fet Pablo Ley per al Teatre Nacional de Catalunya

El Vendrell acull l'adaptació de 'Terra baixa' que ha fet el TNC. | Ajuntament del Vendrell
per Marc Guitart, El Vendrell | 7 de març de 2023 a les 16:15 |
La programació del Temporada del Vendrell presenta aquest dissabte 11 de març un dels plats forts, amb la revisió del clàssic d'Àngel Guimerà 'Terra baixa', que es farà al Tàg a les 20.00 hores. 'Terra baixa (Reconstrucció d'un crim)' és una producció del Teatre Nacional de Catalunya amb una adaptació que ha fet Pablo Ley, i que compta amb la direcció de Carme Portacelli.

Sense perdre de vista els orígens i l'essència de l'obra, la revisió trasllada al segle XX aquest text universal, concretament a la Barcelona de l'anarquisme. Una trama que esdevé de novel·la negra amb la introducció de dos nous personatges, un periodista i un comissari de policia. Aquest últim ha d'investigar un crim que involucra un treballador i el seu amo, el Manelic i el Sebastià. 


Després de les representacions al TNC, l'obra comença al Vendrell la seva gira per Catalunya. Les entrades es poden comprar a la pàgina web del Temporada o a la recepció de l'Escola de Música Pau Casals el divendres al matí. També a la taquilla una hora abans de l'inici, si l'aforament ho permet.
 
Participació