La premiada obra 'A.K.A.' arriba al Teatre Auditori del Morell

És la cinquena proposta de la temporada cultural i es podrà veure aquest divendres a les 21 hores

'A.K.A.' es podrà veure aquest divendres al Teatre Auditori del Morell.
'A.K.A.' es podrà veure aquest divendres al Teatre Auditori del Morell. | Cedida
07 de març del 2023
Actualitzat a les 15:04h
El Teatre Auditori del Morell acull, aquest divendres a les 21 hores, la cinquena cita de la temporada cultural morellenca, una programació impulsada des de la regidoria de Cultura i Festes del consistori. En aquest cas, puja a l’escenari 'A.K.A. (Also Known As)', una proposta reconeguda amb diversos premis.

Les entrades anticipades tenen un preu de 12 euros, i es poden adquirir tant a l’oficina del Centre Cultural, de dilluns a divendres de 16 a 20 hores, com online, a la plataforma elmorell.koobin.cat. A taquilla, una hora abans de l’inici de la funció, les entrades valen 15 euros. Els menors de 18 anys paguen un preu únic de 5 euros.

Aquesta és la cinquena proposta de la temporada, que s’allargarà fins al mes d’abril i que inclou circ, teatre o música, i a la qual posarà el punt final el 8è PrimaverArt, la mostra d’arts escèniques a peu de carrer del Morell.
 

Sinopsi de l'obra

Carles. 15 anys. Parla català i castellà. O tot a la vegada, barrejat, com pot, com vol. Adoptat quan tenia 3-4 anys. Família de classe mitjana. Fa servir el Tinder i... coneix la Clàudia. Classe mitjana-alta. Catalana. Burgesia catalana. S’enamoren. Tot va bé. Hi ha molt d’amor. Tot se’n va a prendre pel sac. La Clàudia no li respon més les trucades. Apareix la policia a casa. Judici. Per què? És moro. O almenys ho sembla. Bueno… "en realitat", perquè la Clàudia era menor. Però en realitat perquè és moro, no és d’aquí.

Qui ets? Qui la gent creu que ets? O ets el que sents? O una barreja? Importa qui ets? Qui vas ser? O el que sembles ser? L’obra tracta d’en Carles, de l’amor, de qui és, de la seva identitat, de la seva història. Però nosaltres no serem espectadors, serem els seus oients, còmplices i jutges… en definitiva, serem la societat que diu qui és, quina és la seva identitat i qui incideix en la seva història.