GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

El semàfor del 24 d'abril de 2019

El semàfor de TarragonaDigital
Maria Carme Ferrer
Presidenta del Gremi de Llibreters de Catalunya

Els llibres i les roses han tornat a ser els protagonistes de la Diada de Sant Jordi. Finalment el temps ha acabat acompanyant força i el balanç de vendes de llibres ha estat força positiu. El fet que la Setmana Santa hagi precedit a Sant Jordi ha fet també que les vendes de llibres hagin augmentat durant els dies previs a la Diada i tot plegat, amb unes bones xifres de vendes per a un sector que és juga bona part de la facturació de l'any en un sol dia.

 
Josep Maria Santamaria
Alcalde de La Pobla de Montornès

La Pobla de Montornès ha viscut en plena Setmana Santa una 'alcaldada' que ha aixecat polseguera al poble. El batlle Josep Maria Santamaria (AM-PM), convidat a plegar pel seu partit als 75 anys, vol seguir a l'alcaldia de totes totes. No tan sols ha canviat de sigles (Centrats) i es presentarà amb un nou equip, sinó que ha expulsat del govern els seus companys, que es presenten amb AM-PM: Santamaria és l'únic membre actual al govern poblenc, una situació insòlita i insostenible. Tot i la proximitat de les eleccions, planeja l'ombra d'una moció de censura a la vila. Un panorama lamentable, una decisió sense cap ni peus i uns únics perjudicats: els veïns de la Pobla de Montornès.

 
Francesc Xavier Amill
President del Consell Regulador de la IGP Calçot de Valls

A la recta final de la temporada de calçots d'enguany el balanç d'aquesta temporada ha estat molt bo. El creixement de les exportacions i el bon temps durant el cap de setmana d'hivern explica les bones xifres que han transmès els majoristes de Mercabarna i que situen aquesta temporada com la millor de la història a nivell de vendes amb més de 15 milions de calçots despatxats. Uns deu milions d'aquests calçots són de la demarcació de Tarragona i d'aquests, set milions són calçots certificats de Valls. Les exportacions, enguany també han crescut entre un 5 i un 10%