Dos menors maten a cops de peu una família d’ànecs a Granollers

Els fets van tenir lloc la matinada del dissabte 2 de juny quan els joves sortien de la discoteca ‘Bora Bora’. Els veïns porten anys queixant-se dels actes vandàlics a la zona d’oci
Imatge dels ànecs agredits fins la mort pels dos joves | Associació de Veïns de Palou

 

Indignació a Granollers, al Vallès Oriental, per la mort de tota una família d’ànecs a cops de peu per part de dos menors d’edat la matinada del passat dissabte 2 de juny. Els fets van tenir lloc quan els joves sortien de la discoteca ‘Bora Bora’, ubicada a Montornès del Vallès, i es dirigien a peu cap a l’estació de Renfe de Granollers Centre.

Segons informa ‘La Vanguardia’, diversos veïns de la zona van poder presenciar la macabra escena en què set dels animals van morir i un vuitè va quedar greument ferit i traslladat a la Protectora d’Animals de Granollers. No saben on és la mare dels ànecs, tot i que també va ser agredida i es creu que hauria mort. Només dos ocells de la família es van poder salvar d’aquesta atrocitat.

«Es van posar a jugar amb els ànecs com si fossin una pilota, donant-los cops de peu i saltant al damunt d’ells», assegura en declaracions a ‘La Vanguardia’ Teresa More, veïna de la zona. Finalment, els veïns van donar el toc d’alerta a la Policia Local, que, segons informa el diari, van poder identificar els dos menors, de 17 anys i veïns de Mollet del Vallès. Ambdós joves han estat denunciats per un delicte de maltractament animal. 

Els ànecs es trobaven en una bassa quan van rebre la brutal pallissa per part dels dos vàndals. De fet, aquests ocells venen del riu Congost que passa per la zona i s’apropen a les basses del voltant, on estan força acostumats a conviure entre humans.

Imatge de l'entrada del 'Bora Bora' amb presència policial | Mossos d'Esquadra

 

Queixes veïnals pel vandalisme a la zona i tancament de la discoteca

En aquest sentit, els veïns del barri de Can Junyent, a Palou, zona agrícola ubicada al sud de la ciutat de Granollers, ja porten anys denunciant els actes vandàlics i incívics que es viuen durant les matinades dels dies festius, just quan aquesta coneguda discoteca tanca les seves portes i els joves fan el recorregut a peu entre el local, ubicat a Montornès, fins a Granollers per agafar la Renfe. 

En aquest sentit, l’alcalde de Granollers, Josep Mayoral, porta temps denunciant la inseguretat i l’incivisme que es viu a la zona, i els veïns demanen el tancament de la discoteca per posar fi a aquest vandalisme. Contenidors llençats a terra, pintades a les parets de les cases, alguns robatoris o el trencament d’objectes del carrer o de les cases són només alguns exemples. La zona està més vigilada que mai per patrulles de la Policia Local i els Mossos d’Esquadra.

També et pot interessar...

"❗️🌊ALERTA per ‘meteotsunamis’ aquest divendres al Mediterrani" "BALANÇ: La pluja passa de puntetes tret de punts del nord del Camp de Tarragona"