Gandesa, totalment emblanquinada per la nevada d'avui dilluns

La nevada emblanquina la Terra Alta i obliga a suspendre el transport escolar

La cota de neu, ara mateix, se situa en uns insòlits 300 metres | Segons la previsió, les precipitacions seguiran durant les pròximes hores

La Terra Alta s’ha llevat avui dilluns ben enfarinada. L’arribada de la borrasca Glòria a la comarca terraltenca ha deixat ja estampes pintoresques i diverses conseqüències, amb nevades a cotes molt baixes i la suspensió del transport escolar. El temporal també ha obligat a tancar centres educatius de diferents municipis, concretament l'institut escola de Batea, amb 260 alumnes afectats; l'escola de Caseres, amb 9 alumnes afectats; a la Pobla de Massaluca, amb 13, i al Prat de Comte, amb 11 alumnes afectats. No han pogut arribar mestres a les escoles.

La cota de neu, a 300 metres

La cota de neu, ara mateix, se situa en uns insòlits 300 metres i neva a la capital Gandesa, a Batea, a Arnes i a Horta de Sant Joan, entre d’altres localitats. La neu també s'ha fet present a Falset, al Priorat; o al poble de Tivissa, a la Ribera d'Ebre.

Neu i gel a les carreteres

Les màquines llevaneu, ara mateix, treballen a les carreteres locals de Gandesa i Batea, i en algun tram de la C-43. Hi ha uns 10 quilòmetres de la C-221 amb neu i gel a la calçada. Protecció Civil demana prudència i, segons la previsió, les precipitacions seguiran durant les pròximes hores.

També et pot interessar


Comentaris