tempesta

Nova tarda de tempestes amb ràbia i aiguats breus

Creuarà les properes hores una línia de tronades intenses però ràpides que poden descarregar calamarsades locals, i tornar a deixar empastifat de fang cotxes i roba

Una línia de xàfecs força violents està creuant la demarcació de Tarragona d’oest a est, com va passar ahir dissabte. En les properes hores tornaran a descarregar alguns aiguats breus a les comarques interior i puntualment a la costa. Des de les 17 hores que el cel està ben cobert al camp de Tarragona. Provenen de les terres de Castelló i Terol, i faran més soroll que benefici, perquè plourà fort poc temps i amb aigua bruta de fang.

Com va passar ahir, tornaran a descarregar forces llamps i calamarsades locals.  Molta precaució que arriben més d’hora que ahir i donaran alguns problemes a les tornades del cap de setmana o qui estigui encara a la platja. S'escamparan fins a l'oest de la demarcació de Barcelona.

Demà dilluns, la inestabilitat anirà a més a tota la zona i sentirem un canvi d’aires més important, escombrant la xafogor d’aquests dies. Coneix la previsió de demà i els propers dies en aquest enllaç.