Un vídeo molt emotiu mostra un elefant carregant a la seva cria morta per enterrar-la

Un vídeo molt emotiu mostra un elefant carregant a la seva cria morta per enterrar-la

Un guardabosc ha captat l’escena a l’Índia en què també es veu a tota la manada acompanyant l’animal en el dol. Recentment, s’ha vist una escena similar però amb dofins

Vídeo molt emotiu i dur el que ens arriba des de l’Índia en què es pot veure com un elefant carrega a la seva cria morta per enterrar-la al bosc acompanyat de tota la manada. Un guardabosc de la zona, Parveen Kaswan, va poder captar una escena presenciada per diverses persones que es van mantenir en silenci a distància per respectar el terrible moment que estaven passant aquests animals.

En les imatges, es pot veure com, de cop, un enorme elefant apareix carregant amb la trompa a la seva cria recent morta probablement en mans d’un altre animal, segons les primeres informacions. L’animal creua poc a poc una carretera fins a deixar estès el cos del petit a l’altra banda de la carretera. És en aquell moment quan arriba tota la manada i, un cop estan tots junts, el grup arrenca de nou en silenci carregant de nou les restes del petit elefant per tal d’enterrar-lo en comunitat al bosc, com si es tractessin d’humans. 

Segons la Reserva de Kerala, on treballa Kaswan, és habitual que aquests enormes mamífers creïn els seus propis cementiris enmig del bosc per passar el dol conjuntament. Un vídeo molt sensible que ha donat la volta al món i que ha fet saltar les llàgrimes a molts usuaris de les xarxes socials:

Un dofí aguanta a la seva cria morta perquè no s’enfonsi

Com si fos una coincidència, una imatge similar és la que es va veure a les aigües de Florida, als Estats Units, el passat 3 de juny. En aquest cas, es tractava d’un dofí que sostenia a la seva cria morta a la superfície de l’aigua per tal que no s’enfonsés. El vídeo va ser enregistrat a la costa de Indian Shores per l’associació 'See Through Canoe', que creu que el petit animal marí va morir probablement a causa d’un cop amb una embarcació i que la mare «no estava llesta» per deixar anar al seu fill. Aquest és l’emotiu vídeo:

També et pot interessar...