1 de 10
REUS

El Teatre Bartrina de Reus presenta la temporada de Tardor 2023

Inclou 14 propostes que arrencaran el 23 de setembre i s'allargaran fins a finals d'any

Imatge d'arxiu del Teatre Bartrina de Reus. | TarragonaDigital
per TarragonaDigital, Reus | 30 de maig de 2023 a les 11:52 |
El Consorci del Teatre Bartrina de Reus té a punt la temporada de Tardor d'enguany, que començarà el dia 23 de setembre i s'allargarà fins a final d'any. Tal com ha explicat Rosa Mateu, la coordinadora de la programació "continua amb la mateixa línia pensada, estudiada i coherent que pretén apropar a la ciutat el teatre alternatiu i de qualitat que actualment es representa a Catalunya, a més d'apostar pel talent local".

El pressupost de la programació és de 60.000 euros i consta de 14 espectacles, en una programació equilibrada, tant pel que fa a temàtiques, disciplines i franges d'estats del públic a què s'adreça.

 

Els protagonistes musicals

La programació està formada per, per una banda, sis concerts musicals, quatre dels quals s'han programat de la mà del Festival Accents, que compleix 10 anys. Les propostes del festival són La Ludving Band (el 27 d'octubre), que presenta el seu nou disc 'Gràcies per venir'; Pau Vallvé, el 18 de novembre; Joan Reig (26 de novembre), per presentar el final de gira de 'Bagatzem', i finalment, Núria Graham (1 de desembre), que presentarà 'Cyclamen'.

Els altres dos concerts de la programació de Tardor seran la presentació del disc 'Pòrtia', de Fito Luri, el dia 3 de novembre, i un concert de Nadal, amb la Camerata XXI, que oferirà 'Glòria participatiu', el dia 23 de desembre, amb cantaires de tot el Camp de Tarragona.


La programació de Tardor 2023 inclou també un espectacle familiar, per a tots els públics, que es farà el dia 22 de desembre, amb 'La punta de mi nariz', de Kolektvo Konika, un muntatge de cant, dansa i acrobàcia.
 

Els set espectacles de la programació

La temporada de Tardor 2023 també inclou la representació de set espectacles que s'inclouen en el Km 0, el Tbr Jove i l'Escena 25. Les obres que es podran veure seran 'Balades per a Mirolina' (23 de setembre), 'No m'oblideu mai' (4 d'octubre), 'Mala sang' (13 i 14 d'octubre), 'El cos més bonic que s'haurà trobat mai en aquest lloc' (4 de novembre), 'Le congrès ne marche pas' (17 de novembre), 'La Roser' (2 de desembre), 'El gegant del Pi' (16 de desembre).Finalment, la temporada de Tardor al Teatre Bartrina inclou també les programacions dels festivals Psicurt, COS i Memorimage, així com les sessions del CineClub i altres actes i activitats de les entitats locals.

Participació