1 de 10
SUCCESSOS

Narcoassalt en un habitatge ocupat a Torredembarra

Els assaltants, quatre homes, es van endur 8.000 euros en metàl·lic

Els fets van tenir lloc aquest dilluns al vespre a Torredembarra. | TarragonaDigital
per TarragonaDigital, Torredembarra | 30 de maig de 2023 a les 14:29 |
Els Mossos d'Esquadra investiguen un nou narcoassalt que es va produir aquest dilluns al vespre a Torredembarra. Segons el digital 'El Caso', els fets van tenir lloc en una casa ocupada a la urbanització de Clarà, al municipi del Baix Gaià, quan quatre homes van assaltar un habitatge del carrer de Verderol i van amenaçar la parella que hi havia a l'interior amb una arma blanca.

Els assaltants es van endur uns 8.000 euros en efectiu, segons van denunciar els ocupants del pis als Mossos d'Esquadra. En un primer moment, les víctimes van assegurar que havien estat agredits, però els agents que es van desplaçar fins al lloc dels fets van comprovar que no havia estat així.

 

Els Mossos obren una investigació

Els investigadors dels Mossos van comprovar que la casa assaltada estava ocupada il·legalment per una parella que tenia antecedents per delictes relacions amb la salut pública i el tràfic de drogues, segons ha explicat el citat mitjà.

En aquest sentit, la policia catalana ha explicat que les víctimes van mostrar poca col·laboració, motiu pel qual fa sospitar que els fets tenen relació amb el tràfic de drogues. La investigació està en mans de la Unitat d'Investigació de Tarragona.
Participació