Coma-ruga acollirà el 30è Congrés de Fires de Catalunya

La trobada servirà per debatre quins són els objectius de desenvolupament sostenible de la societat

La plaça dels Germans Trillas de Coma-ruga.
La plaça dels Germans Trillas de Coma-ruga. | TGNDigital
31 de maig del 2023
Actualitzat a les 12:46h
L'Hotel Balneari de Coma-ruga acollirà els dies 7 i 8 de juny el 30è Congrés de Fires de Catalunya, un certamen que organitza la Direcció General de Comerç de la Generalitat i la Federació de Fires de Catalunya (FEFIC). Enguany compta amb el suport de l'Ajuntament del Vendrell i la Diputació de Tarragona.

Aquesta serà la segona edició que es farà al municipi del Vendrell, que ja va acollir la fira el 2010. El congrés vol ser un espai de debat per compartir experiències amb la gent involucrada en les fires del país, a més de formar-se en els temes més actuals.

Els objectius de desenvolupament sostenible

Prop de 80 congressistes de tot el país seran a Coma-ruga, en una edició que basa el seu eix temàtic en els objectius de desenvolupament sostenible (ODS) de la societat i les fires. Des de la Federació de Fires tenen clar que "la planificació, organització i celebració de les fires han de plantejar-se des d'un enfocament compromès amb la sostenibilitat global".

La presidenta de la FEFIC, Coralí Cunyat, destaca que l'enfocament del congrés és el de fer "feina en grup, però sobretot feina individual, que els coneixements que treballarem ens serveixin per aplicacions concretes als nostres esdeveniments, anem a fer deures". Diferents congressistes explicaran les seves experiències pròpies, i també hi haurà activitats com jocs de rol o clowns.