Impulsem i el PSC reediten el pacte de govern a Cunit pels pròxims quatre anys

Jaume Casañas i Dolors Carreras es tornaran a repartir l'alcaldia

Casañas i Carreras han reeditat el pacte de govern a Cunit.
Casañas i Carreras han reeditat el pacte de govern a Cunit. | Cedida
02 de juny del 2023
Actualitzat a les 10:17h
Impulsem Cunit i el PSC han arribat a una entesa per revalidar el pacte de govern a l'Ajuntament de Cunit. Les dues formacions més votades a les eleccions municipals del 28 de maig repeteixen així el govern de l'últim mandat i Jaume Casañas i Dolors Carreras es repartiran l'alcaldia dos anys cadascú. Carreras serà alcaldessa els dos primers anys i Casañas, els dos últims.

Els dos partits han emès un comunicat conjunt en què apunten que aquest acord té "un objectiu molt clar, el progrés i el benestar dels 15.000" veïns del municipi. Amb el pacte, Impulsem i el PSC renuncien "a qualsevol interès partidista" per posar "l'interès comú de Cunit al centre", per així "constituir un govern fort, estable i progressista".

Deu eixos estratègics

Les dues formacions han acordat un full de ruta al voltant de deu eixos estratègics, entre els quals hi ha el turisme, la identitat, la seguretat, els espais naturals, la cohesió social, l'habitatge o la protecció animal. Els dos partits han agraït el suport dels ciutadans, recordant que han obtingut un 54% dels vots als comicis.

Creuen que aquestes xifres demostren l'aval a "la feina feta durant el passat mandat". A diferència del 2019, quan va guanyar el PSC, aquest cop el triomf se l'ha endut Impulsem Cunit, que ha obtingut sis regidors. El PSC ha mantingut els cinc que ja tenia, amb la qual cosa els dos partits sumen onze dels disset regidors del consistori.