Nou fugitiu atrapat al Camp de Tarragona: Buscat per un intent d'homicidi a un policia

El pròfug, acusat d'homicidi en grau de temptativa a Itàlia, ha estat detingut a Salou

La Policia Nacional va detenir el fugitiu a Salou.
La Policia Nacional va detenir el fugitiu a Salou. | EP
06 de juny del 2023
Actualitzat a les 12:51h
La Policia Nacional ha detingut a Salou un fugitiu buscat a Itàlia per un presumpte delicte d'homicidi en grau de temptativa. Els fets van tenir lloc el passat mes de desembre, quan l'arrestat va agredir un policia italià amb un ganivet, provocant-li diverses ferides greus en múltiples zones del cos. L'Ordre Europea de Detenció i Lliurament (OEDE) es va emetre aquest passat mes de maig.

La recerca del fugitiu es va iniciar el passat 28 d'abril quan els investigadors van rebre una comunicació de l'Agregat d'Interior —l'enllaç permanent del Ministeri d'Interior italià— sol·licitant la localització i detenció d'un fugitiu que es trobava fugit de la justícia i sospitaven que podia estar a Espanya.

Després de diverses gestions es va aconseguir situar el domicili del fugitiu al municipi de Salou. Els agents de la Policia Nacional va detenir el fugitiu, que estava acompanyat de dos compatriotes seus, altament violents.
 

El fugitiu es refugiava a Espanya amb una identitat falsa

Posteriorment, els investigadors van esbrinar que el detingut es refugiava a Espanya amb documentació falsa, fent-se passar per un ciutadà romanès. En aquest sentit, va ser detingut durant el temps que va estar amagat a Espanya per un delicte de robatori amb força, identificant-se amb la seva documentació falsificada.

L'arrestat va passar a disposició del Jutjat Central d'Instrucció número 3. En la seva localització i detenció hi van participar la Brigada Provincial de Policia Judicial de Barcelona i Tarragona.