Virginias deixarà les instal·lacions del passeig de Sunyer de Reus l'any vinent

L'empresa invertirà tres milions d'euros en l'operació de trasllat per fer créixer la marca reusenca els pròxims anys

Imatge d'arxiu de les instal·lacions de Virginias al passeig de Sunyer de Reus
Imatge d'arxiu de les instal·lacions de Virginias al passeig de Sunyer de Reus | Jordi Olària Gras
06 de juny del 2023
Actualitzat a les 16:58h
Virginias deixarà les instal·lacions actuals al passeig de Sunyer de Reus l'any vinent per traslladar la producció, segons ha informat Canal Reus TV. L'operació es duria a terme dins del mataeix terme municipal el 2024 per començar-hi a treballar al voltant del mes de juliol. Segons cita el mitjà de fonts de la companyia, l'objectiu és créixer en facturació i plantilla els pròxims anys.

La inversió per fer el trasllat serà de tres milions d'euros, i el destí és el polígon Nirsa, a la carretera de Constantí, on ara mateix l'empresa hi rehabilita dues naus industrials. Acrimont Foods, propietària de Virginias, ha comprat els immobles on vol traslladar la planta de producció. El director d'operacions de l'empresa, Víctor Segú, apunta a la televisió reusenca que "la d'aquest Nadal serà la darrera campanya que farem aquí, la del 2024 ja la volem fer a les noves instal·lacions".

Subratlla, això sí, la voluntat de quedar-se a la ciutat com un element distintiu de Virginias. Amb aquest trasllat, l'objectiu empresarial és "triplicar la facturació i duplicar la plantilla" els pròxims anys, ha afegit Segú. Una de les millores evidents del canvi d'ubicació serà a l'àmbit logístic, tenint en compte que serà molt més fàcil l'accés i la sortida de camions que a les instal·lacions actuals.

A més, però, la companyia té previst modernitzar els processos productius aprofitant el trasllat de localització. Quan hagi abandonat les naus industrials del passeig de Sunyer, i segons apunta el mitjà, no es descarta que els propietaris dels terrenys demanin a l'Ajuntament que els requalifiquin.

Ara mateix són industrials, però el consistori, a través de tràmits urbanístics previstos i prou comuns, podria canviar aquesta característica. D'aquesta manera s'ajustarien a la zona urbanística on es troben i, per tant, s'hi podrien construir blocs de pisos.