Constantí es bolca per fer l'Alèxia guanyadora del 'talent show' de TV3 'Eufòria'

Familiars i amics de la jove artista es reuneixen aquest divendres a la nit per seguir la final del programa de la televisió pública catalana

Una de les actuacions de l'Alèxia a 'Eufòria'.
Una de les actuacions de l'Alèxia a 'Eufòria'. | CCMA
08 de juny del 2023
Actualitzat a les 12:41h
Aquest divendres, a les 22.05 hores, se celebrarà la final de la segona edició del programa de TV3 'Eufòria' i el poble de Constantí està bolcat en donar suport a l'Alèxia Pascual, una de les tres finalistes del talent show de la televisió pública catalana. La guanyadora de la final agafarà el relleu de la vallenca Mariona Escoda, que es va fer amb la victòria en l'edició de l'any passat.
 

Alèxia Pascual tindrà com a rivals la Carla i la Jim, en una final totalment femenina. En aquest sentit, l'artista de Constantí és la gran favorita, ja que va dues setmanes es va classificar directament per a la final, sense haver de competir en la gala de la passada setmana, després de ser la més votada per l'audiència.

En la final, es farà una primera ronda en què s'eliminarà una de les participants, que serà la tercera classificada. Finalment, les dues finalistes tornaran a cantar per decidir la guanyadora absoluta, que s'endurà un contracte discogràfic i interpretar la cançó de l'estiu de TV3 amb Lildami.
 

"Per nosaltres ja és guanyadora"

Aquest divendres, familiars i amics de l'Alèxia es reuniran per sopar i veure la final junts a Constantí. En aquest sentit, fa dies que fan campanya a través de les xarxes, que ha comptat també amb el suport de la l'Ajuntament. La mare de l'Alèxia, Marga Mèlich, ha explicat que "les últimes setmanes les hem viscut una mica més nerviosos, però amb molta il·lusió, per tot el suport del poble i de tota la gent en general".

Lluís Maria Pascual, pare de l'Alèxia, ha assenyalat que "estem molt contents, perquè ella sempre ha estat una noia a qui ningú li ha regalat mai res i ha estat molt treballadora, amb molta força de voluntat". En aquest sentit, ha afegit que "això s'ha vist durant totes les gales que hi ha hagut, s'ha anat superant fins que ha arribat a la final".

La mare de l'Alèxia ha comentat que "sempre hem dit als nostres fills que tot esforç té la seva recompensa, i realment el seu gran esforç ja ha tingut la seva recompensa, arribant a la final d''Eufòria'.

Finalment, el pare de la finalista ha afegit que "estarem molt contents si guanya, però per nosaltres ja és guanyadora, arribar a una final d'aquesta manera, amb dues noies més que també han demostrat que són grans professionals".