1 de 10
Esports

Dani Vidal continuarà entrenant el Nàstic la temporada 2023-2024

Els grana renoven l'actual tècnic per a les dues pròximes campanyes i mostren així el compromís amb el tècnic format a la pedrera

Vidal afronta la seva primera pretemporada com a primer tècnic | Club Gimnàstic
per Joan Alfons López, Tarragona | 9 de juny de 2023 a les 19:08 |
El Nàstic de Tarragona ha confirmat la renovació de Dani Vidal com a tècnic per a la temporada 2023-2024. El Consell d'Administració liderat per Josep Maria Andreu ha donat el vistiplau a la proposta de la direcció esportiva i ha decidit allargar el vincle amb l'entrenador tarragoní fins al 30 de juny del 2025. Vidal va fer-se càrrec de l'equip al mes de març i en tretze partits va aconseguir sis victòries i quatre empats.
 

Aposta ferma

No és cap secret que el Nàstic no es caracteritza per un club on els entrenadors visquin etapes llargues i estables per culpa dels mals resultats. Només el temps dirà si alguna cosa ha canviat dins de la cúpula nastiquera o no, tot i que aparentment sembla haver variat el discurs. La renovació de Dani Vidal és per a les pròximes dues temporades amb una opció d'ampliació a una tercera. Es tracta d'una aparent declaració d'intencions envers el projecte esportiu.

 
El club ha decidit allargar la confiança que es va dipositar en el jove entrenador de 31 anys quan el vessant esportiu trontollava de valent al mes de març. Vidal va agafar un equip mort després de ser golejat per l'Eldense (0-4) i el va fer reaccionar fins a aconseguir una permanència tranquil·la. Ara, podent confeccionar un equip al seu gust, Vidal afronta la seva primera pretemporada com a primer entrenador.


Aquesta decisió també encaixa en la metodologia esportiva implantada els darrers anys: confiar en el valor de la pedrera. Vidal és el primer tècnic de la història de l'entitat que ha arribat al primer equip després depassar per totes les categories del futbol base. 21 dels 31 anys que té dedicats a un Nàstic que li estén la mà buscant resultats a curt termini. La temporada 2023-2024 espera i no hi ha temps a perdre.
Participació