1 de 10
Economia

Oportunitat: El Consell del Baix Penedès contractarà 23 persones que estiguin a l'atur

Seran contractes per a dotze mesos que es fan a través del programa Treball i Formació

El Consell Comarcal ha presentat un nou programa TREFO d'ocupació. | Consell Comarcal del Baix Penedès
per Redacció, Baix Penedès | 28 de juny de 2023 a les 15:47 |
El Consell Comarcal del Baix Penedès ha anunciat una nova edició del programa Treball i Formació (TREFO) subvencionat pel SOC, que permetrà contractar 23 persones en situació d'atur. Es tracta d'una subvenció de 728.400 euros que permetrà contractar 23 persones de la comarca que estiguin a l'atur i inscrites al SOC com a demandats d'ocupació, i que no hagin treballat els dotze últims mesos.

Els perfils que es contractaran seran dotze peons, tres tècniques d'educació infantil i vuit auxiliars administratius. Els peons començaran el seu contracte el 24 de juliol, les tècniques d'educació infantil, el 15 de setembre, i els auxiliats, a mitjan octubre. Tots els contractes seran per a dotze mesos a jornada completa.

Cerca de candidats

L'àrea d'Ocupació del Consell ja ha presentat a l'Oficina de Treball de la Generalitat (OTG) les ofertes per als dotze peons i les tres tècniques d'educació. L'OTG farà la recerca de candidats que optaran a formar part del procés de selecció.


El programa es realitza en col·laboració amb onze ajuntaments de la comarca, que són els d'Albinyana, l'Arboç, Banyeres del Penedès, Bellvei, la Bisbal del Penedès, Bonastre, Llorenç del Penedès, Masllorenç, el Montmell, Sant Jaume dels Domenys i Santa Oliva.
Participació