1 de 10
SEGURETAT

La Guàrdia Urbana de Tarragona amplia la seva flota de vehicles

Enguany tindrà set vehicles nous, tots ells híbrids, dos dels quals ja han començat a circular fa pocs dies

La Guàrdia Urbana ha incorporat dos nous vehicles híbrids a la seva flota. | Tjerk van der Meulen
per TarragonaDigital, Tarragona | 30 de juny de 2023 a les 16:55 |
L'Ajuntament de Tarragona ha incorporat aquesta setmana dos nous vehicles híbrids a la flota de la Guàrdia Urbana. Aquesta nova incorporació arriba en el marc del procés de millora i actualització dels serveis de la policia tarragonina, que va iniciar-se el 2022. En aquest sentit, enguany està previst la incorporació de cinc vehicles més, tres logotipats i dos sense logotipar.

Segons ha explicat el consistori en un comunicat, aquests cotxes, que per primera vegada són híbrids, venen equipats digitalment i es fan servir per fer patrullatge de la via urbana per la Unitat de Seguretat Ciutadana.

 

"Necessitem dotar la Guàrdia Urbana dels millors recursos materials"

L'alcalde de Tarragona i conseller de Seguretat Ciutadana, Rubén Viñuales, ha explicat que "necessitem dotar la Guàrdia Urbana dels millors recursos materials, incrementant el nombre, però també actualitzant-nos a les necessitats actuals, i per això ja ens hem posat en marxa amb la compra de cinc vehicles més".

Viñuales també ha destacat que aquest impuls al cos de seguretat municipal "és una de les prioritats d'aquest mandat, com ja vam anunciar a la roda de premsa dels 100 dies. En aquest sentit, ha afegit que "incrementarem els serveis i logística del cos de la Guàrdia Urbana, com ja hem començat a fer".


Finalment, l'alcalde ha afegit que "així mateix, també hi haurà un increment en els recursos humans, amb la incorporació de 17 caporals, 5 sergents, 2 subinspectors i 8 agents mobilitat. Convocatòria de 21 places lliures d'agents, 10 de mobilitat horitzontal i 1 plaça inspector".  
Participació