1 de 10
CICLISME

Motor 23 Tarragona presenta les bicicletes elèctriques Yamaha

El concessionari també va presentar els seus quatre pilots ambaixadors: Albert Martín, Jacob Álvaro, Edgar Solé i Òscar Palo

Imatge de l'acte de presentació de les bicicletes elèctriques que es va celebrar aquest passat divendres. | Cedida
per TarragonaDigital, Tarragona | 10 de juliol de 2023 a les 15:00 |
El passat divendres 7 de juliol es va realitzar la presentació de les e-bikes de Yamaha al concessionari oficial Yamaha Motor23 Motorcycles de Tarragona. Durant l'esdeveniment, els assistents van tenir l'oportunitat de conèixer i provar aquestes e-bikes, per a experimentar personalment el rendiment i la comoditat que ofereixen.

A més, també es va dur a terme la presentació dels quatre pilots ambaixadors de Yamaha Motor23 Motorcycles: l'Albert Martín, pilot de raids, Jacob Álvaro, en curses d'asfalt, Edgar Solé, que portarà l'e-bike de gravel (la Wabash RT) i l'Òscar Palo, rider d'MTB.

 

Els models d'e-bikes

Cadascuna de les e-bikes de Yamaha combina tecnologia avançada i un disseny elegant, proporcionant diferents opcions per a tots els entusiastes de les bicicletes elèctriques, i a tots els que s'hi vulguin introduir en aquest món. La CrossCore RC és versàtil i adaptable, dissenyada per a enfrontar qualsevol situació del dia a dia, des de desplaçaments urbans fins a passejos d'oci i entrenaments físics.

La MORO 07 és l'elecció perfecta per als amants de l'aventura i l'adrenalina en les senderes muntanyenques. Per la seva part la Wabash RT és una e-bike que brinda un rendiment excepcional en asfalt, però que també permet aventurar-se a explorar noves pistes per la muntanya.

 

Els pilots de Yamaha Motor23 Motorcycles

Albert Martín, pilot del Ral·li Dakar, representa la passió i la destresa en competicions extremes. Jacob Álvaro, pilot de R7 Cup, amb una llarga experiència dins dels circuits, participant en curses de velocitat i de resistència.

Edgar Sole, experimentat pilot del campionat d'Espanya de Motocross i apassionat del ciclisme, participant també a diferents proves competitives. I finalment, l'Òscar Palo, talentós rider d'MTB, serà un ambaixador "d'alçada" que participarà en diferents proves Mountain Bike.
Participació