1 de 10
Successos

Nova víctima a les platges de la Costa Daurada: mor una dona ofegada

Els fets han passat a la platja Llarga de Salou

Nova víctima a les platges de la Costa Daurada. | Gala Espín
per TarragonaDigital, Salou | 11 de juliol de 2023 a les 17:45 |
Cinquena víctima mortal de la temporada d'estiu 2023 a la Costa Daurada. Una dona de 80 anys ha mort ofegada aquest dimarts, 11 de juliol, a la platja Llarga de Salou

Els serveis d'emergències han rebut un avís a les 15.22 hores d'aquest migdia per part del servei de socorrisme de la platja alertant que havien tret de l'aigua una dona i que estava inconscient.


Els socorristes han iniciat les maniobres de reanimació fins que el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) ha arribat a la platja Llarga de Salou. Allí el SEM ha continuat amb les maniobres de reanimació durant força estona, però no han pogut fer res per salvar la vida de la dona.

Protecció Civil demana extremar la precaució


El SEM ha activat tres unitats, una d'elles la d'intervenció i suport, i també han anat a l'incident els Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Civil, qui té les competències de les platges i es farà càrrec de les diligències.


En el moment dels fets hi havia activat el servei de socorrisme i onejava la bandera verda. Aquesta és ja l'onzena víctima per ofegament a les platges de Catalunya durant el 2023, la cinquena a la Costa Daurada

En uns dies en què es preveu una assistència massiva a les platges a causa de la calorada, des de Protecció Civil es demana extremar les precaucions.
Participació