Dos trens, un d'ells de passatgers, aturats a la Conca de Barberà per una incidència

Adif ha informat que l'avaria s'ha produït entre Riu Milans i l'Espluga de Francolí i afecta els trens de les línies R13 i R14

La incidència tècnica afecta els trens de les línies R13 i R14 de Rodalies.
La incidència tècnica afecta els trens de les línies R13 i R14 de Rodalies. | Arxiu
12 de juliol del 2023
Actualitzat a les 18:22h
Una incidència a la catenària afecta la circulació de trens de les línies R13 i R14 de Rodalies Catalunya, segons ha informat Protecció Civil, que ha activat en fase de prealerta el Pla Ferrocat. En aquest sentit, hi ha dos trens de passatgers i tres de mercaderies aturats en un tram de via única a Vimbodí, a la comarca de la Conca de Barberà.
 
Segons Adif, la circulació entre les Borges Blanques i La Plana-Picamoixons està interrompuda. La incidència s'ha produït entre Riu Milans i l'Espluga de Francolí.

La companyia ha indicat que té operaristreballant per solucionar la incidència "en el menor temps possible". De moment, Renfe ha informat que la situació afecta les línies R-13 i R-14 i que s'està gestionant un servei alternatiu per carretera. Cap tren ha quedat aturat fora d'estacions, per la qual cosa no ha calgut rescatarpassatgers.

Cal recordar que fa pocs dies també es va patir una importantincidència, tot i que en aquella ocasió en un tren d'altavelocitatOuigo. Més de 400passatgers van quedar atrapats durant hores en un túnel a l'altura de Roda de Berà.

La incidència es va resoldre hores després, quan un altre tren va poder remolcar la màquina i els passatgers van ser traslladats en una altre tren per acabar el seu trajecte.