1 de 10
Conca de Barberà

Tots els noms: Coneix els nous consellers comarcals de la Conca de Barberà

Ahir es va celebrar el ple d'organització

Imatge del Consell Comarcal de la Conca de Barberà | Cedida
per Albert Oliva, Montblanc | 28 de juliol de 2023 a les 09:39 |
Ahir dijous dia 27 de juliol va tenir lloc el ple d'organització del Consell Comarcal de la Conca de Barberà pel període 2023-2027. Les àrees que portaran els diferents consellers i conselleres són les següents: Serveis Generals i Hisenda - Joan Canela Rios de Junts - CM; Promoció Econòmica - Moisès Ferrete Bofarull de Junts - CM; Benestar Social - Jaume Fornés Tardiu de FIC; Aigua i Energies Renovables - Josep Jaume Corsellas de Junts - CM.

Pel que fa a Educació - Aina Sendra Contijoch de Junts - CM; Serveis Tècnics i Infraestructures - Sara Janer Ferrando de Junts - CM; Cultura i Joventut - Núria Forn Rodríguez de Junts - CM; Medi Ambient - Toni Anglès Rosich de Junts - CM; Turisme - Esther Copons Montfort de FIC; Habitatge i Consum - Marià Gomis Donat de Junts - CM; Mobilitat - Juanma Cabello Camacho de PSC - CP.


En aquest ple d'organització celebrat també s'ha acordat la periodicitat de les sessions del ple corporatiu que continuaran sent el darrer dilluns de cada mes a les 19.00 h, la periodicitat de les sessions d'alcaldesses i alcaldes que seran el segons dilluns de cada dos mesos parells a les 19.00 h, s'ha constituït la junta de govern i la periodicitat de les sessions, així com la junta de portaveus i les comissions informatives permanents.

També s'ha designat a Joan Canela com a president de l'Organisme Autònom de Desenvolupament de la Conca de Barberà, s'ha nomenat el conseller comarcal, Sr. Jaume Fornés i Tardiu com a vicepresident del Consell Comarcal de la Conca de Barberà i s'ha nomenat al Sr. Ramon Palou i Capdevila com a gerent del Consell Comarcal de la Conca de Barberà.
Participació