1 de 10
SUCCESSOS

Furta una bossa a la platja de Torredembarra i acaba detingut

Els fets van tenir lloc el passat dimecres al migdia

Imatge d'un vehicle de la Policia Local de Torredembarra. | TarragonaDigital
per TarragonaDigital, Torredembarra | 28 de juliol de 2023 a les 15:40 |
La Policia Local de Torredembarra va detenir el passat dimecres 26 de juliol un individu, veí de Barcelona, com a presumpte autor d'un delicte de furt. Els fets van tenir lloc a les dotze del migdia a la platja, quan els agents que realitzaven tasques de prevenció a la zona de platja van observar un individu que corria en sentit contrari a la marxa del vehicle policial.

Posteriorment, i en arribar a la plaça Esdevenidor, el coordinador del Servei de Socorrisme va avisar als agents que la persona encarregada del servei de tendals de la platja havia sortit corrent darrera d'un noi que havia furtat una bossa.


Davant d'aquest fet, els agents van iniciar una recerca per la zona i en arribar al carrer Antina, cruïlla amb l'avinguda de Francesc Macià, van observar a la persona responsable dels tendals que gesticulava assenyalant un home que es trobava en un banc.

En aquest sentit, va informar als agents que una clienta dels servei de tendals havia vist com la persona que estava asseguda al banc havia furtat una bossa. Els policies van intentar identificar la persona, que no disposava de cap document d'identitat acreditatiu.


L'identificat no va poder demostrar la procedència dels objectes de l'interior de la bossa que portava i, davant això, els agents van procedir a la seva detenció per furt. Posteriorment, va ser traslladat a les dependències policials dels Mossos d'Esquadra del Vendrell.
Participació