1 de 10
SUCCESSOS

Cop a la venda de productes falsificats a Cambrils

Un operatiu de la Policia Local, amb el suport d'agents dels Mossos, ha intervingut 665 mercaderies fraudulentes aquesta setmana

Imatge de part dels productes falsificats que s'han intervingut aquesta setmana a Cambrils. | Policia Local de Cambrils
per TarragonaDigital, Cambrils | 11 d'agost de 2023 a les 14:30 |
La Policia Local de Cambrils, amb la col·laboració d'agents del cos de Mossos d'Esquadra de la comissaria de Cambrils, ha realitzat aquesta setmana diferents controls de trànsit als accessos de la zona de venda del passeig de Cap de Sant Pere de Cambrils. En aquest sentit, han aturat diversos vehicles que transportaven i repartien mercaderies falsificades, prestant una cooperació necessària en l'execució del delicte.

Durant els diferents controls, s'han identificat als ocupants dels vehicles, que prèviament ja havien estat identificats amb serveis no uniformats de policia. Com a resultat de l'operatiu conjunt, s'han intervingut un total de 665 productes falsificats que s'havien de repartir entre els venedors.


El preu de venda al públic aproximat d'aquest material suma uns 15.000 euros, sense comptar el frau d'impostos i de cotitzacions socials dels venedors.
 

Un operatiu amb un doble objectiu

L'operació tenia un doble objectiu. Per una banda, dificultar l'activitat il·lícita de venda ambulant de productes falsificats. I per l'altra, donar seguretat a la ciutadania i als propis policies que participen en dispositius per impedir la comissió del delicte.


La Policia Local de Cambrils ha recordat que aquesta pràctica ja no és com als seus inicis, ja que actualment la majoria de venedors de productes falsificats tenen una residència permanent al nostre país i s'organitzen mitjançant el frau, amenaces i coaccions.

La venda ambulant il·legal és una pràctica molt estesa durant l'època estival a tots els municipis de costa de tot l'estat espanyol i la seva lluita continua requerint molts esforços i col·laboració interpolicial.


Per això, un cop més, la Policia Local fa una crida a la ciutadania a no comprar productes falsificats, perquè aquesta és la lluita més efectiva contra una activitat il·legal.
Participació