1 de 10
SUCCESSOS

Vuit denúncies en un control policial a Torredembarra

Es va fer aquest dimecres 23 d'agost i va anar a càrrec de la Policia Local, amb el suport dels Mossos, la Policia Nacional i la Guàrdia Civil

Imatge del control policial que es va dur a terme aquest dimecres a Torredembarra. | Cedida
per TarragonaDigital, Torredembarra | 24 d'agost de 2023 a les 16:45 |
La Policia Local de Torredembarra i els Mossos d'Esquadra van interposar vuit denúncies aquest dimecres en un control policial preventiu, que va comptar amb la col·laboració de la Policia Nacional i la Guàrdia Civil. Aquest control preventiu tenia com a objectiu fomentar la cooperació i coordinació entre els diferents cossos de seguretat.

En aquest sentit, es van establir dos punts de control, un al passeig Miramar, a la zona de l'estació de tren, i l'altre en l'encreuament entre l'antiga carretera de la Riera de Gaià i l'avinguda d'Altafulla.

 

Denúncies per no disposar la ITV en vigor, tinença d'armes o de substàncies

En total, es van controlar 28 vehicles i es van identificar 43 persones. La Policia Local va posar cinc denúncies relacionades amb el trànsit per no disposar de la ITV en vigor i per conducció temerària.

Per la seva banda, els Mossos d'Esquadra van realitzar tres denúncies per tinença de substàncies i armes prohibides en l'àmbit de la Llei de Seguretat Ciutadana.
Participació