1 de 10
SUCCESSOS

Detingut per una desena de robatoris en una mateixa nit a Torredembarra

La Policia Local va arrestar l'individu després d'una persecució

Imatge d'un vehicle policial a Torredembarra. | TarragonaDigital
per TarragonaDigital, Torredembarra | 31 d'agost de 2023 a les 13:59 |
La Policia Local de Torredembarra ha detingut un jove, sense domicili conegut, com a presumpte responsable d'una desena de robatoris al municipi. Segons ha informat el cos policial, l'arrestat hauria comés quatre robatoris amb força en habitatges, cinc més en interior de vehicles, a més d'un furt, al barri de Clarà, la nit de dissabte a diumenge. Hores abans, hauria intentat endur-se part de la recaptació de la fira ubicada al passeig Miramar.

Precisament, la detenció es va produir al passeig Miramar aquest diumenge, després d'una persecució policial de l'home, que havia fugit a peu quan la policia el va sorprendre al barri de Clarà, alertada per víctimes dels robatoris.

 

Detenció per violència masclista

D'altra banda, la Policia Local de Torredembarra va detenir un altre home la tarda de dilluns 28 d'agost, al carrer Pirineu. L'individu tenia una reclamació de cerca i detenció del Jutjat Penal número 5 de Barcelona per violència masclista.
 

Inspeccions en establiments

Finalment, els dies 28 i 29 d'agost, al voltant de la mitjanit, es van inspeccionar establiments d'alimentació per incompliment dels horaris d'obertura. Concretament, al passeig de l'Estació, al passeig de la Sort i al carrer dels Països Catalans. En aquest sentit, es van aixecar un total de cinc actes per infracció de l'horari establert.


L'objectiu d'aquestes actuacions, segons ha explicat la Policia Local, "és minimitzar i reduir la possibilitat de produir-se fets com son els botellots i la venda d'alcohol a menors, en especial en aquestes dates de festa major".
Participació